دکتر محمود اولیایی تاکید کرد ؛
ضرورت اتخاذ رویکرد تحول خواهانه در پساجنگ
اقتصاد ایران: دکتر محمود اولیایی در نشست اولویتهای مهم اقتصادی پساجنگ که همت فدراسیون مدیریت و مشاوران کسب و کار ایران و با همکاری خبرگزاری اقتصادی ایران در روز سه شنبه مصادف با 31 تیرماه سالجاری در سالن همایش های اتاق بازرگانی ایران برگزار شد ، گفت :اتخاذ رویکرد تحول خواهانه در سیاست خارجی، جامعه، ساختار اداری و توسعه پایدار در شرایط پس از جنگ 12 روزه ضروریست.
به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، محمود اولیایی، رئیس فدراسیون مدیریت و مشاوران کسبوکار ایران نیز در این نشست با بیان اینکه مشکل ما در حال حاضر اقتصادی نیست، تأکید کرد: باید در چهاربخش موضوعات را تحول خواهانه دنبال کنیم. اول سیاست خارجی و مدلسازی جایگاه خود در دنیا است. ما نیازمند بازتعریف مدل ذهنی خود از جایگاهمان در دنیا هستیم. ما به 300 میلیون دلار سرمایهگذاری در صنعت نفت و 70 میلیارد دلار برای جبران ناترازی برق نیاز داریم و جذب سرمایه خارجی نیازمند این بازنگری است.
او ادامه داد: دوم اصلاح رویکرد اجتماعی است. نمیشود هر جا نیازمند مردم هستیم از آنها استفاده کنیم و بعد آنها را رها کنیم. 30 درصد جمعیت زیرخط فقر است و ضریب جینی و شکاف طبقاتی در حال افزایش است.
اولیایی افزود: رویکرد سوم اصلاح ساختار اداری کشور است. شاخص کارایی این حکمرانی 14.5 درصد است. این ساختار نیاز به بازآرایی و اصلاح دارد. شاخص ادراک فساد از 100 روی عدد 23 است و ما در منطقه هم سیزدهمین کشور از 15 کشور هستیم. ایران حتی در مقایسه با خودش هم در سالهای گذشته پایینترین رتبه را کسب کرده است.
او اظهار کرد: رویکرد چهارم این است که توسعه را در قالب توسعه پایدار ببینیم. ما بدون برنامه برای توسعه پایدار و محافظت از محیطزیست و آب نمیتوانیم به توسعه برسیم. متأسفانه هشدارهای محیطزیستی شنیده نشد و حالا دو میلیارد مترمکعب افت منابع آب داریم.
اولیایی تأکید کرد: همه این شرایط محصول ناترازی مدیریت در کشور است. اگر مدیریت را علم ببینیم و به آن اهمیت دهیم به اینجا نمیرسیم. وقتی شرکت خصولتی بر اساس جناح سیاسی اداره میشود و عدم النفع و ضرری که به سرمایه ملی میزند مورد بازخواست قرار نمیگیرد، شرایط اینگونه خواهد شد. لذا راهی جز تغییر در مدل ذهنی و رفتار حکمرانی در حوزه اقتصادی و اجتماعی نداریم.
به گزارش خبرگزاری اکونیوز ، فدراسیون مدیریت و مشاوران کسب و کار ایران در زمره فدراسیون های فعال در اتاق بازرگانی ایران است که با داشتن 5 کمیسیون و 26 انجمن همکار در حوزه های مدیریتی، اقتصادی، مالی و فناوری اطلاعات، شبکه ای متشکل از 50 هزار متخصص را در خود جای داده و چشم انداز آن کسب جایگاه برتر مرجعیت علمی تشکلهای تخصصی درحوزههای مختلف علوم مدیریت و مشاوره از طریق ایجاد تغییرات مثبت، سازنده و پایدار در کشور می باشد.
گفتنی است ؛ نشست اولویتهای مهم اقتصادی پساجنگ که همت فدراسیون مدیریت و مشاوران کسب و کار ایران و با همکاری خبرگزاری اقتصادی ایران و مشارکت فعالان اقتصادی و مدیران کسب و کار در روز سه شنبه مصادف با 31 تیرماه سالجاری در سالن همایش های اتاق بازرگانی ایران برگزار شد ،
در این باره بیشتر بخوانید:

رئیس اتاق مشترک ایران و ژاپن:
عدم قطعیت ها، مهمترین ویژگی پساجنگ است

دعوت دکتر اولیایی از فعالان کسب و کار؛
نشست بررسی اولویت های مهمّ اقتصاد ایران+فیلم

اختصاصی اکونیوز |در اتاق ایران برگرارشد؛
بررسی اولویتهای مهمّ اقتصاد ایران در پساجنگ
