رئیس اتاق ایران خواستار شد:

لزوم بازنگری و تقویت بسته حمایت از صنایع

اقتصاد ایران: رئیس اتاق ایران گفت: مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که بسته حمایتی از صنایع، با برخی ابهامات و نواقص همراه است و نیاز به بازنگری و تقویت دارد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ,صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی ایران درباره بسته حمایتی دولت برای واحدهای تولیدی اظهار کرد: در پی تجاوز رژیم صهیونیستی و شرایط خاص کشور، برخی از واحدهای تولیدی دچار آسیب‌های فیزیکی شدند و بسیاری دیگر نیز به دلیل تعطیلی بازار، قطع ارتباطات خارجی و بین‌استانی با مشکلات اقتصادی مواجه شده‌اند.

وی افزود: در چنین شرایطی، تهیه بسته حمایتی از سوی دولت اقدامی بسیار ارزشمند و قابل‌تقدیر است. دولت برای تدوین این بسته تلاش زیادی کرده و به‌ویژه وزیر صنعت، در حمایت از بخش خصوصی اقدامات مؤثری را به انجام رسانده‌اند.

حسن‌زاده ادامه داد: بسیاری از تشکل‌ها، کمیسیون‌ها و انجمن‌ها کارهای مطالعاتی دقیقی در این زمینه انجام داده و پیشنهاداتی ارائه کرده‌اند. مرکز پژوهش‌های اتاق بازرگانی ایران نیز بر روی این بسته حمایتی مطالعه کرده و مجموعه‌ای از پیشنهادها را آماده کرده است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران تأکید کرد: هدف از این پیشنهادها آن است که واحدهای تولیدی بتوانند در این دوره بسیار سخت که کشور با مشکلاتی مانند تحریم و جنگ مواجه است، همچنان به فعالیت خود ادامه دهند، تولید را متوقف نکنند و اشتغال موجود را حفظ نمایند. بنابراین ضروری است که دولت تمهیدات بیشتری را در نظر بگیرد.

وی افزود: این مطالب و پیشنهادات توسط اتاق بازرگانی، به‌ویژه مرکز پژوهش‌ها، جمع‌بندی شده و به مسئولین منتقل خواهد شد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران با تأکید بر لزوم افزایش تاب‌آوری اقتصادی کشور گفت: تاب‌آوری اقتصادی ارتباط مستقیمی با میزان حمایت‌ها، ارائه تسهیلات، توسعه سرمایه‌گذاری و گسترش روابط داخلی و خارجی دارد. در این شرایط سخت باید تدابیری جدی برای تداوم تولید و حفظ اشتغال اندیشیده شود.

وی تاکید کرد: دولت در تعامل با بخش خصوصی تلاش دارد کاستی‌ها را برطرف کند و زمینه‌ای فراهم سازد تا بنگاه‌های اقتصادی بتوانند نقش خود را در استمرار تولید، حفظ اشتغال و پاسخگویی به نیازهای کشور به‌خوبی ایفا کنند.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ