قائم مقام وزیر صمت عنوان کرد:

جهش تولید صنعتی با تمرکز بر فناوری‌های نو

اقتصاد ایران: قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: راهبردهای دولت برای توسعه تولید صنعتی با تکیه بر مزیت‌های نسبی و فناوری‌های نوین است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران , محمدصادق مفتح قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در برنامه «روزیِ نو» با محوریت سیاست‌گذاری صنعتی، بر بهره‌گیری از مزیت‌های نسبی کشور به‌عنوان محور اصلی برنامه‌های دولت برای توسعه صنعتی تأکید کرد.

مفتح با اشاره به ظرفیت‌های کشور در حوزه‌هایی همچون زنجیره فولاد، صنایع غذایی، معادن و صنایع دریا محور، افزود: جمهوری اسلامی ایران از منظر برخورداری از انرژی فراوان، ذخایر معدنی غنی و سواحل گسترده در جنوب و شمال کشور، شرایطی منحصربه‌فرد دارد که باید به‌درستی در مسیر رونق تولید به کار گرفته شود.

وی با بیان اینکه وزارت صمت اولویت خود را بر توسعه زنجیره ارزش در صنایع مادر گذاشته، خاطرنشان کرد: در زنجیره فولاد، هدف تکمیل ظرفیت‌های موجود و توسعه زیرساخت‌های مرتبط است. همچنین در صنایع دریا محور از جمله کشتی‌سازی، گسترش صنایع وابسته و ایجاد اشتغال در مناطق ساحلی جزو برنامه‌هاست.

قائم‌مقام وزیر صمت، بهره‌برداری از فناوری‌های نوین و توسعه فناوری اطلاعات را یکی از ارکان اصلی در برنامه‌های این وزارتخانه خواند و گفت: استفاده از ابزارهای آی‌تی در تولید، از جمله اولویت‌هایی است که در قالب برنامه‌های تحول‌آفرین صنعتی دنبال می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم تعریف نقش ایران در تجارت جهانی، اظهار داشت: همانند دیگر کشورها، ما نیز باید نقش خود را در زنجیره تجارت منطقه‌ای و جهانی مشخص کنیم. با تکیه بر مزیت‌هایی مانند انرژی ارزان و نیروی کار تحصیل‌کرده، امکان توسعه صنایعی مانند آلومینیوم و دانش‌بنیان به‌طور جدی فراهم است.»

مفتح همچنین به ظرفیت بازارهای کشورهای همسایه و منطقه اشاره کرد و عضویت در پیمان‌هایی نظیر سازمان همکاری شانگهای را در راستای گسترش تجارت صنعتی کشور مفید ارزیابی نمود.

وی در پایان بر اهمیت جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی برای تحقق شعار سال و رونق هرچه بیشتر تولید تأکید کرد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ