بازار سرمایه، مسیر مطمئن تأمین مالی تولید

اقتصاد ایران: رئیس فراکسیون نظارت بر حسن اجرای قوانین و سلامت اداری مجلس شورای اسلامی گفت: بهترین روش برای تأمین مالی و رونق تولید، استفاده از بازار سرمایه است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، مسلم صالحی با تاکید بر اینکه بهترین روش برای تأمین مالی و رونق تولید، استفاده از بازار سرمایه است ابراز امیدواری کرد که روند مثبت کنونی ادامه‌دار باشد و بازار سرمایه به عنوان یک روش مطمئن برای تأمین مالی شناخته شود.

وی با اشاره به قرائت گزارش چگونگی اجرای قانون تامین ملی در مجلس و نقش بورس در سرمایه گذاری برای تولید، گفت: بازار سرمایه به عنوان یکی از بهترین ابزار‌ها برای حاکمیت شناخته می‌شود که می‌تواند از سرمایه‌های موجود در اختیار مردم به نحو مؤثری استفاده کند.

 در مدت اخیر، بورس رشد قابل توجهی را تجربه کرده و توانسته است اعتماد عمومی را جلب کند. طبق گزارشاتی که در صحن قرائت شد، یکی از عوامل مؤثر در حمایت از رونق و جهش تولید، بازار سرمایه است. امید است که این روند ادامه یابد و با تدوین سیاست‌های صحیح، اعتماد مردم مجدد حفظ شود.

صالحی اظهار کرد: با توجه به اینکه منابع مالی در اختیار مردم قرار دارد، نیازی به استقراض از بانک‌ها یا چاپ پول بدون پشتوانه نیست. همچنین، استقراض از بانک‌های خارجی نیز ضرورتی ندارد. در داخل کشور، سرمایه‌های سرگردان بسیاری وجود دارد که می‌توان با جلب اعتماد مردم، از آنها بهره‌برداری کرد. در این صورت، مردم به عنوان سرمایه‌گذاران وارد بازار خواهند شد و سود حاصل را دریافت می‌کنند، در حالی که دولت می‌تواند از این منابع در طرح‌های توسعه‌ای خود استفاده کند.

وی تصریح کرد: اگر شاخص‌ها به درستی مدیریت شوند، شرایط بورس می‌تواند بهبود یابد و نقش مهمی در سرمایه‌گذاری برای تولید ایفا کند.

صالحی گفت: بهترین روش برای تأمین مالی و رونق تولید، استفاده از بازار سرمایه است. امیدواریم که روند مثبت کنونی ادامه‌دار باشد و بازار سرمایه به عنوان یک روش مطمئن برای تأمین مالی شناخته شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ