رئیس سازمان توسعه تجارت عنوان کرد:

آغاز فصل تازه واردات آیفون با نظارت بر کالای ارزبر

اقتصاد ایران: رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به آزادسازی واردات آیفون در اواخر سال گذشته، از اجرای سیاست‌های جدید برای مدیریت شفاف واردات کالاهای ارزبر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،  محمد علی دهقان دهنوی در پاسخ به سوالی درباره واردات گوشی‌های آیفون اظهار داشت: «با توجه به محدودیت‌های تحریمی و لزوم مدیریت منابع ارزی، اولویت با کالاهای اساسی و ضروری است و طبیعتاً کالاهای لوکس مانند آیفون که قیمت بالایی دارند، در اولویت پایین‌تری قرار می‌گیرند.»


جزئیات مدیریت واردات کالاهای ارزبر

دهقان دهنوی در ادامه در پاسخ به ابهاماتی در مورد ترخیص نیم‌میلیارد دلار آیفون در بازه زمانی کوتاه پس از آزادسازی واردات،  و همچنین «مکانیسم‌های فعلی مانند واردات در مقابل صادرات  خود و عدم وجود خدمات پس از فروش رسمی، تاکید کرد،  مدیریت ارزی واردات به تفکیک کالا و تولیدکننده انجام می شود.

وی گفت: «برای مدیریت بهینه واردات، راهکارهای متعددی در دست اجراست که مهم‌ترین آنها شامل تعرفه‌گذاری هوشمند، تقویت سامانه‌های نظارتی و توجه به ملاحظات فناورانه است.»
به گفته معاون وزیر صمت، ممنوعیت واردات و یا افزایش شدید تعرفه واردات ممکن است به افزایش قاچاق و تشکیل بازار سیاه منجر شود و کارکردهای مد نظر سیاست گذار را در پی نداشته باشد.

سیاست‌های تفکیک‌شده برای واردات تلفن همراه

رئیس سازمان توسعه تجارت از اجرای سیاست‌های متمایز برای مدیریت واردات خبر داد و گفت: در معاونتهای تخصصی وزارت صمت و همچنین ستاد این وزارت خانه مدیریت سقف واردات برای هر کالا و همچنین هر بازرگان انجام می شود.

  وی همچنین با اشاره به  تفکیک سیاست‌ها برای محصولات مونتاژ داخلی و وارداتی از   اختصاص سهمیه‌های مشخص به هر بازرگان جهت واردات کالا خبر داد.

نمیتوان تقاضای بازار برای آیفون را نادیده گرفت

دهقان دهنوی با اشاره به تجربیات گذشته گفت: «وقتی محدودیت‌ها بیش از حد سخت‌گیرانه باشد، فقط باعث رونق بازار سیاه می‌شود. باید بین کنترل ارزی و پاسخ به نیازهای بازار و مردم تعادل برقرار کنیم.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ