هشدار نسبت به بحران زیست‌محیطی در مازندران

اقتصاد ایران: نوشهر - فعال در صنعت ساختمان و عضو هیئت مدیره نظام مهندسی مازندران گفت: اگر فرایند جاری حوزه ساخت وساز و محیط زیست ادامه یابد، مازندران به زباله دانی تبدیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،   تورج ناییچ‌پور جمعه شب در اجلاسیه سازندگان و سرمایه‌گذاران صنعت ساختمان کشور با مشارکت سازمان همیاری شهرداری‌های مازندران با نگاهی انتقادی نسبت به روندهای جاری در حوزه ساخت‌وساز و محیط زیست مازندران، هشدار داد: اگر وضعیت کنونی ادامه پیدا کند، مازندران در آینده‌ای نه چندان دور به زباله‌دانی تبدیل خواهد شد.

وی با اشاره به تغییرات نگران‌کننده در پوشش جنگلی استان گفت: در جنگل‌های منطقه نور، درختان شمشاد خشک شده‌اند و سرسبزی درختان دیگر نیز کاهش یافته است. مازندران در کنار تنوع زیستی بی‌نظیرش، بسیار آسیب‌پذیر است و برای حفظ آن باید احتیاط حداکثری به خرج دهیم.

ناییچ‌پور با انتقاد از عملکرد مراکز صدور مجوز ساخت اظهار داشت: فرایندهای صدور پروانه و مجوز ساخت‌وساز به‌شدت سردرگم است. سرمایه‌گذاری که تنها به نیت ساخت و فروش وارد این حوزه می‌شود، نمی‌تواند رشد اقتصادی پایداری ایجاد کند. ما نیاز به گشایش‌هایی داریم که ساخت‌وساز را به موتور محرک توسعه اقتصادی تبدیل کند.

وی افزود: برای عبور از وضعیت فعلی باید با نظام سوداگری در بازار مسکن مقابله کنیم. نهادهای صنفی و حرفه‌ای باید امیدآفرین باشند، اما متأسفانه بانک‌ها نیز نتوانسته‌اند در تأمین مسکن مردم مؤثر عمل کنند و بسیاری از مردم در مسیر ساخت‌وساز متضرر شده‌اند.

رئیس پیشین نظام مهندسی مازندران همچنین به وضعیت نگران‌کننده رشد جمعیت استان اشاره کرد و گفت: رشد جمعیت در مازندران به صفر و حتی منفی رسیده است؛ موضوعی که باید به‌عنوان زنگ خطر جدی تلقی شود.

وی در پایان با اشاره به دستاوردهای بومی در حوزه مصالح ساختمانی گفت: خوشبختانه در زمینه تولید مصالح، گام‌های خوبی برداشته‌ایم و در برخی موارد کیفیت تولیدات داخلی حتی از نمونه‌های خارجی نیز بهتر است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ