ترانزیت خودرو از بندر سیریک با ورود ۵ خط کشتیرانی بین‌المللی

اقتصاد ایران: مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان از توافق با پنج خط کشتیرانی بین‌المللی برای ترانزیت خودرو از بندر سیریک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، حمیدرضا محمدحسینی تخت، مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان از توافق با پنج خط کشتیرانی بین‌المللی برای ترانزیت خودرو از بندر سیریک خبر داد و گفت: بندر سیریک به عنوان یکی از بنادر مهم در شرق استان هرمزگان و منطقه مکران، روندی بسیار قابل توجه را در مسیر توسعه در پیش گرفته است.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری قابل توجه سازمان بنادر و دریانوردی در این بندر افزود: برخورداری از پسکرانه ۵۱ هکتاری، حوضچه ۳۴ هکتاری و عمق آبخور مناسب، بندر سیریک را به یکی از عوامل مهم در رشد و توسعه منطقه مکران تبدیل کرده است.

محمدحسینی تختی خاطرنشان کرد: ترانزیت خودرو یکی از برنامه‌های مهم جاری در بندر سیریک است که از سال گذشته آغاز شده و از ابتدای اردیبهشت‌ماه امسال با جدیت بیشتری در حال اجرا است.

وی ادامه داد: از ابتدای اردیبهشت‌ماه جاری تاکنون، ۲۵ سفر دریایی شامل شناورهای لندینگ‌کرافت به منظور تخلیه بیش از ۲۵۰۰ دستگاه خودرو ترانزیتی وارد این بندر شده‌اند.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر افزود: با توجه به ویژگی‌های منحصر به‌فرد بندر سیریک و تسهیل امور بندری و تخلیه خودرو در این بندر، در حال حاضر پنج خط کشتیرانی بین‌المللی حمل خودرو این بندر را به عنوان مقصد خود انتخاب کرده‌اند و در حال فعالیت هستند.

وی همچنین بیان کرد: نمایندگان دو خط کشتیرانی بین‌المللی دیگر نیز بازدیدهایی از بندر سیریک انجام داده‌اند و فعالیت این خطوط نیز بزودی در این بندر آغاز خواهد شد که تأثیر بسزایی در رونق اقتصادی منطقه خواهد داشت.

محمدحسینی تختی با اشاره به اینکه مبدأ این خطوط کشتیرانی کشور امارات متحده عربی است، عنوان کرد: در تلاش هستیم تا خطوط کشتیرانی بیشتری را به بندر سیریک جذب کنیم و به‌زودی نیز اخبار خوبی در این زمینه اعلام خواهد شد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ