وزیر کار:

رونق صنعت پوشاک داخلی ضروری است

اقتصاد ایران: همدان- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بر اهمیت رونق صنعت پوشاک در کشور و ضرورت کاهش وابستگی به واردات پارچه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، احمد میدری، صبح پنجشنبه در بازدید از یک واحد تولیدی در شهرستان بهار بر اهمیت رونق صنعت پوشاک در کشور و ضرورت کاهش وابستگی به واردات پارچه تاکید کرد.

وزیر کار در این بازدید که با حضور معاون تعاون و معاون بانک توسعه تعاون همراه بود، به بررسی راهکارهای توسعه این صنعت در استان پرداخت.

‌میدری با اشاره به حجم بالای واردات پارچه به کشور، اظهار داشت: سالانه ۷۰۰ میلیون دلار پارچه وارد می‌کنیم و باید با تقویت تولید داخلی، این وابستگی را کاهش دهیم.

وی خواستار حمایت مجلس از صنعت پوشاک شد و گفت: باید با کمک نمایندگان مجلس، اقداماتی انجام دهیم تا این صنعت را در داخل کشور تقویت کنیم.

میدری همچنین بر لزوم تسهیل تأمین مالی و ارائه آموزش‌های لازم به تولیدکنندگان پوشاک تاکید کرد و افزود: با انتقال بخشی از تولید از تهران به شهرستان‌ها، می‌توانیم زنجیره تولید را به شکل بهتری گسترش دهیم و زمینه اشتغال‌زایی بیشتری را فراهم کنیم.

وزیر کار از تصویب فرآیند جدیدی در شورای عالی مشاغل خانگی خبر داد که به موجب آن، نهادهای حمایتی به صورت گروهی، متقاضیان را به بانک‌ها معرفی خواهند کرد تا فرآیند دریافت تسهیلات آسان‌تر شود.

وی این اقدام را گامی مهم در جهت حمایت از مشاغل خانگی و توسعه کارآفرینی در کشور دانست.

میدری در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات تعاونی‌های مسکن اشاره کرد و بر لزوم تشکیل تعاونی‌های سازندگان تاکید کرد تا فرآیند ساخت مسکن برای کارمندان و متقاضیان تسهیل شود.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری همه نهادها، اقدامات مؤثری در حوزه مسکن و تأمین نیازهای کارگری صورت گیرد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ