استاندار سمنان:

وابستگی به سوخت فسیلی کاهش یابد

اقتصاد ایران: سمنان- استاندار سمنان با تأکید بر جذب سرمایه‌گذاران در حوزه انرژی‌های پاک، بر ضرورت تسهیل امور گمرکی پنل‌های خورشیدی تاکید کرد و گفت: سیاست‌های تشویقی تقویت شود.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، محمد جواد کولیوند  ضمن بیان اینکه از ابتدای سال دو شورای گفتگوی بین بخش خصوصی و دولت در استان سمنان برگزار شده است، تاکید کرد: موضوعات و مسائل مرتبط با سرمایه گذاری و تحقق شعار سال در این نشست‌ها بررسی شده است.

وی با بیان اینکه عوارض تجهیزات مورد نیاز انرژی خورشیدی که وارد کشور می‌شود یکی از مهمترین نکاتی است که سرمایه گذاران به عنوان مانع سرمایه گذاری در استان مستعد سمنان مطرح می‌کنند، افزود: پیگیر رفع این موانع هستیم.

استاندار سمنان گفت: تجهیزات وارداتی مورد نیاز نیروگاه‌های خورشیدی باید مشمول فهرستی شود که به تصویب هیئت وزیران برسد و اکنون چون در این فهرست نیست، چهار درصد عوارض گمرکی مشمول آنها می‌شود که بسیار سنگین است.

کولیوند با بیان اینکه ما در ناترازی انرژی هستیم و باید زمینه را برای ورود سرمایه گذاران به این حوزه تسهیل و فراهم کنیم، بیان کرد: نیاز است که واردات پنل‌های خورشیدی به صورتی مدیریت شود که یا بدون عوارض باشد یا حداقل عوارض را داشته باشند که در این راستا مکاتبه‌ای با رئیس جمهور شده است.

وی با بیان اینکه پیشنهاد شده که این موضوع عوارض گمرکی پنل‌های خورشیدی به عنوان مشوق و ترغیب کننده ورود سرمایه گذاران به انرژی خورشیدی در استان سمنان از طریق اتاق بازرگانی سمنان هم پیگیری و مکاتبه شود، تاکید کرد: تلاش می‌کنیم که شرایط ورود سرمایه گذاران را مهیا سازیم.

خبرگزاری مهر استان سمنان روز گذشته گزارشی را با عنوان وقتی «آفتاب» به کمک تولید می‌آید؛ فرصت طلایی سرمایه‌گذاری در سمنان منتشر کرد که به همین موضوع انرژی خورشیدی می‌پردازد حالا استاندار سمنان از پیگیری حضور سرمایه گذاران در این استان خبر می‌دهد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ