مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری همدان:

توسعه فرصت‌های اقتصادی زنان در اولویت است

اقتصاد ایران: همدان - مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری همدان گفت: توسعه صادرات تولیدات و مشاغل خرد زنان استان و توانمندسازی آنها در عرصه برندسازی از جمله فرصت های اقتصادی بوده که در اولویت قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران،  معصومه باقری صبح چهارشنبه در جریان بازدید از هفتمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو)، بر اهمیت شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی در راستای اشتغال‌زایی و ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای بانوان تاکید کرد.

باقری، هدف از این بازدید را ارتقای توانمندی‌های اقتصادی زنان و ایجاد فرصت‌های شغلی برای این قشر عنوان کرد و افزود: حضور و گفت‌وگوی مستقیم با رایزنان اقتصادی و تجار زن، فرصتی مغتنم برای الگوبرداری و فراهم کردن مسیر رشد و پیشرفت سرمایه‌گذاران زن در استان همدان است که از اولویت‌های استاندار محترم نیز محسوب می‌شود.

مدیرکل امور زنان استانداری همدان ضمن بازدید از غرفه‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی استان در نمایشگاه، به بررسی وضعیت فرصت‌های شغلی و زنجیره ارزش استان در حوزه‌های مختلف پرداخت.

وی توسعه صادرات تولیدات هنری و مشاغل خرد زنان استان و توانمندسازی آنان در عرصه برندسازی محصولات را از جمله راهکارهای اساسی پیشرفت اقتصادی بانوان دانست که مورد توجه جدی در استان همدان قرار گرفته است.

شایان ذکر است؛ در حاشیه این بازدید، تفاهم‌نامه همکاری برای توسعه مشاغل خرد زنان روستایی در غار علی‌صدر و روستاهای اطراف با نماینده شرکت سیاحتی علی‌صدر به امضا رسید. این همکاری با هدف ارتقای سطح معیشت و توانمندی اقتصادی زنان در مناطق روستایی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ