اختصاصی اکونیوز|

انتشار گزارشی در مورد شکاف دیجیتالی در کره شمالی

اقتصاد ایران: مقامات کره شمالی در سه ماهه اول سال جاری، یک نظرسنجی سراسری در مورد استفاده از پرداخت‌های الکترونیکی انجام دادند.

به گزارش بخش بین‌الملل خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از Daily NK، نتایج نشان می‌دهد که در حالی که تقاضا برای پرداخت‌های الکترونیکی در منطقه پایتخت افزایش یافته است، تراکنش‌های نقدی همچنان در مناطق استانی بسیار رایج هستند.

به گفته منبعی در روزنامه Daily NK، اداره اقتصادی کمیته مرکزی در اوایل آوریل از طریق کابینه به بانک مرکزی دستور داد تا نظرسنجی سراسری در مورد پرداخت‌های الکترونیکی و معاملات ارز خارجی انجام دهد. این نظرسنجی در 11 آوریل به پایان رسید و در حال حاضر، بانک‌ها در 13 استان (و شهرهای تحت‌الحکومه مستقیم) در حال تجزیه و تحلیل نتایج بر اساس گزارش‌هایی هستند که داده‌های سه ماهه اول را گردآوری می‌کنند.

هدف این نظرسنجی بررسی تغییرات در روش‌های پرداخت در بین مردم بود و شامل مواردی مانند انواع پرداخت، میزان استفاده از پرداخت الکترونیکی، ترجیحات مبتنی بر سن و روندهای استفاده از ارز خارجی بود.

بر اساس یافته‌ها، مناطق شهری در منطقه پایتخت، از جمله پیونگ‌یانگ و نامپو، در مقایسه با سال گذشته، تقریباً 10 درصد افزایش در استفاده از برنامه‌های پرداخت تلفن همراه مبتنی بر بارکد و کد QR نشان دادند.

 در واقع، برخی از فروشگاه‌ها در پیونگ‌یانگ اکنون اعلاناتی را با این مضمون به نمایش می‌گذارند: شما فقط به تلفن همراه خود نیاز دارید، نیازی به پول نقد نیست، که نشان می‌دهد پرداخت‌های الکترونیکی در حال تثبیت نسبی است.

این نظرسنجی نشان داد که پرداخت‌های الکترونیکی در پیونگ‌یانگ، راسون، سینوییجو و کائسونگ فعال‌ترین هستند و حدود 23 درصد از مردم در این مناطق پاسخ دادند که پرداخت‌های الکترونیکی راحت‌تر هستند.

این منبع گزارش داد که پرداخت‌های تلفن همراه به سرعت در حال تبدیل شدن به امری رایج، به‌ویژه در بین افراد 20 تا 30 ساله است.

در عین حال، سیستم پرداخت الکترونیکی در فروشگاه‌های دولتی در مناطق دورافتاده استان‌های گانگ‌وون، جاجانگ و هامگیونگ شمالی و جنوبی تقریباً کار نمی‌کند. کمبود تجهیزات فنی و کمبود برق و عادات دیرینه نگهداری پول نقد به‌عنوان دلایل اصلی این نابرابری ذکر شده‌اند.

الگوهای استفاده از ارز خارجی با توجه به منطقه متفاوت بود، به‌طوری که استفاده از یوآن چین در نامپو، ساریوون و راسون در مقایسه با سال گذشته تقریباً 12 درصد افزایش یافته است. منبع این را به‌عنوان اثر از سرگیری تجارت با چین و افزایش تدارکات غیرنظامی تعبیر کرد.

با این حال، در پیونگ‌یانگ، دلار آمریکا همچنان رایج‌ترین ارز خارجی است که پس از آن یورو، یوآن و ین قرار دارند. این گزارش به‌طور خاص اشاره کرد که استفاده از ین ژاپن در مقایسه با یوآن چین در ابتدای سال جاری اندکی افزایش یافته است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ