تدوین برنامه جامع اقتصاد کشور در شرایط پساجنگ

اقتصاد ایران: معاون سیاست‌گذاری و راهبری توسعه ملی و منطقه‌ای سازمان برنامه و بودجه کشور از تدوین برنامه جامعی برای اداره اقتصاد کشور در شرایط پساجنگی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، نشست هم‌اندیشی رؤسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها، امروز – سه‌شنبه 24 تیرماه – به صورت وبیناری توسط امور برنامه و بودجه استان‌ها برگزار شد.

«محمد قاسمی»، معاون سیاست‌گذاری و راهبری توسعه ملی و منطقه‌ای سازمان برنامه و بودجه کشور، در این نشست ضمن قدردانی از همراهی و همدلی ستودنی آحاد مختلف مردم ایران در دوره جنگ 12 روزه به‌ویژه هموطنان ساکن در استان‌های مهمان‌پذیر، گفت: یکی از چهار کارگروهی که در دولت برای مدیریت کشور در شرایط اضطراری جنگی تشکیل شد، کارگروه اقتصادی با محوریت سازمان برنامه و بودجه کشور است.

قاسمی با بیان اینکه به دستور معاون اول رئیس‌جمهور برنامه جامعی برای اداره اقتصاد کشور در شرایط پساجنگی در حال نهایی شدن است، گفت: در این برنامه، پیش‌بینی‌های لازم برای رویارویی با شرایط و حالات مختلف شده است.

وی افزود: از آنجایی که سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها نیز در دوره جنگ تحمیلی 12روزه، در معرض تأثیراتی بوده‌اند و تجربیاتی نیز کسب کرده‌اند، سازمان برنامه و بودجه کشور درصدد بهره‌گیری از این تجربیات و در نظر گرفتن موارد مد نظر آنها در تدوین برنامه اقتصادی دوره پساجنگ است.

معاون سیاست‌گذاری و راهبری توسعه ملی و منطقه‌ای سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه به بیان برخی از تدابیر و اقدامات کارگره اقتصادی دولت پرداخت و گفت: دولت تمام توان خود را به کار گرفت که با فعال‌سازی تمام ظرفیت‌های ملی و استانی، کمترین خلل یا وقفه‌ای در روند خدمت‌رسانی به مردم رخ ندهد که خوشبختانه موفقیت‌های خوبی با همراهی مردم کسب شد.

در ادامه این نشست، تعدادی از رؤسای سازمان‌های مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها نیز به بیان دیدگاه‌های پرداختند. 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ