وزیر خارجه ازبکستان:

ضرورت ادغام افغانستان در زنجیره‌های تأمین منطقه‌ای

اقتصاد ایران: وزیر خارجه ازبکستان در دیدار با سفیر حکومت طالبان در تاشکند بر اهمیت ادغام افغانستان در زنجیره‌های تأمین منطقه‌ای و جهانی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، وزارت خارجه ازبکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که «بختیار سعیداف» وزیر خارجه این کشور در دیدار با «عبدالغفار بحر» سفیر حکومت طالبان در تاشکند از توسعه و پیشرفت افغانستان حمایت کرده است.

سعیداف در این دیدار همچنین تعمیق همکاری‌های اقتصادی، افزایش ارتباطات و ترویج مشارکت‌های پویا را راهی برای تحقق ثبات و رفاه پایدار در منطقه دانست.

«عبدالغفار بحر» از افراد نزدیک به «ملاهبت‌الله آخندزاده» رئیس طالبان، شهریورماه 1403 به عنوان سفیر حکومت طالبان در تاشکند معرفی شد.

هرچند ازبکستان طالبان را به‌رسمیت نمی‌شناسد، اما روابط دیپلماتیک و اقتصادی گسترده‌ای با مقامات کابل دارد.

وزیر خارجه ازبکستان ضمن تأکید بر نقش کلیدی افغانستان در زنجیره‌های تأمین، خاطرنشان کرد که همکاری‌های منطقه‌ای می‌تواند به رشد اقتصادی و امنیت بیشتر در سراسر منطقه کمک کند.

«ذبیح الله مجاهد» سخنگوی حکومت طالبان پیش از این ضمن قدردانی از حمایت رئیس‌جمهور ازبکستان از تعامل با حاکمیت کنونی افغانستان، اعلام کرده بود که روابط دو کشور در راستای منافع مشترک مردم پیش می‌رود.

وی گفته بود: دو کشور به‌دنبال منافع مشترک مردم خود هستند و در راستای تقویت روابط صمیمانه، سیاست‌های خود را به پیش خواهند برد.

سخنگوی حکومت طالبان همچنین به تصریح کرده بود که توسعه افغانستان بدون همکاری سازنده با کشورهای همسایه امکان‌پذیر نیست و از این رو، روابط نزدیک با ازبکستان می‌تواند به رشد اقتصادی و ثبات منطقه کمک کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ