اختصاصی اکونیوز|

راهکارهای بریکس دربرابر تعرفه ۱۰درصدی ترامپ

اقتصاد ایران: اعمال تعرفه ۱۰ درصدی از سوی آمریکا، به‌ویژه در دوره ترامپ، سیاستی برای حفظ تولید داخلی و تحدید رقبای جهانی است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، گروه بریکس به عنوان یک بلوک اقتصادی قدرتمند، می‌تواند با ابزارهای متعددی به مقابله با این سیاست بپردازد:

اعضای بریکس می‌توانند بازارهای هدف صادراتی خود را از آمریکا به سایر مناطق، به‌ویژه درون خود بلوک یا کشورهای جنوب جهانی، گسترش دهند و آسیب‌پذیری در برابر بازار آمریکا را کاهش دهند.

تعیین تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر محصولات آمریکایی ضمن ارسال پیام بازدارنده به واشنگتن، می‌تواند منافع صنایع داخلی اعضای بریکس را هم حفظ کند.

با تقویت روابط اقتصادی و زنجیره تأمین درون بریکس، کشورهای عضو می‌توانند نیازهای تکنولوژیک، مواد اولیه و محصولات واسطه‌ای خود را بدون وابستگی به آمریکا تأمین کنند و شوک تعرفه‌ها را تعدیل کنند.

ایجاد صندوق‌های حمایتی یا سرمایه‌گذاری مشترک برای صنایع آسیب‌دیده از تعرفه‌ها، به ویژه در حوزه‌های فناوری و کشاورزی، می‌تواند تاب‌آوری اقتصادی بلوک را بالا ببرد.

با تسهیل تجارت با ارزهای ملی و سازوکارهای تسویه غیرآمریکایی (مانند شفاف‌سازی تراکنش‌ها در یوان، روبل یا روپیه)، وابستگی به دلار و فشارهای ثانویه آمریکا کاهش می‌یابد.

بریکس می‌تواند با استناد به قوانین WTO و شکایت در نهادهای بین‌المللی، مشروعیت اقتصادی و سیاسی خود را تقویت کند و حمایت کشورهای ثالث را جلب کند.

مقابله بریکس با تعرفه ۱۰ درصدی ترامپ نیازمند ترکیبی از دیپلماسی، تاب‌آوری اقتصادی و هم‌افزایی بین‌المللی است. این رویکردها می‌توانند فشارهای ایالات متحده را متعادل کرده و مسیر استقلال تجاری این بلوک را هموارتر کنند.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ