وزیر اقتصاد عنوان کرد:

کنترل بازار کالاهای اساسی با یک دستور به موقع

اقتصاد ایران: وزیر اقتصاد گفت: در ساعات اولیه جنگ ۱۲ روزه، یک دستور فوری برای شناسایی و تفکیک اقلام خطرناک و کالاهای اساسی موجود در بنادر جهت ترخیص فوری (و انتقال به انبارهای امن داخلی )صادر شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، مدنی زاده وزیر اقتصاد  شبانه‌روزی کردن گمرکات را یکی از اقدامات بسیار مؤثر در این‌ ارتباط با مدیریت روزهای نخست جنگ 12 روزه اخیر عنوان کرد که با هماهنگی بین گمرک و شبکه بانکی و سایر نهادهای مجوزدهنده، رقم خورد.

به گفته مدنی‌زاده، "انتقال کالا به گمرکات اختصاصی و گمرکات واحدهای تولیدی"، اتفاق مهم دیگری بود که در راستای تفویض اختیارِ صورت‌گرفته توسط دولت، رخ داد و باعث شد کالاها با سرعت بیشتری از گمرکات تخلیه شوند.

وزیر اقتصاد گفت: در ساعات اولیه جنگ 12 روزه دستور فوری برای شناسایی و تفکیک اقلام خطرناک و کالاهای اساسی موجود در بنادر جهت ترخیص فوری صادر شد. 

در مدت کوتاهی لیست مربوطه آماده شد و اقدامات لازم برای پیاده سازی تشریفات و کم شدن موجودی این اقلام در بنادر و مرزهای دریایی کشور صورت گرفت. این موضوع از یک سو ریسک موجود در خصوص دپوی کالای اساسی را کاهش داد و از سوی دیگر در مورد تامین به موقع کالا در داخل کشور اطمینان لازم ایجاد شد.
وی گفت: ما برنامه‌های جدی را با همکاران خود در گمرک جمهوری اسلامی داریم که بتواند تهدید به وجود آمده را به فرصت تبدیل کنیم.

وزیر اقتصاد گفت: در طول جلساتی که طی 12 روز جنگ به طور مستمر برگزار می‌شد، همیشه تأکید کردم، موارد و رویه‌هایی که در حال اصلاح است، در آینده نیز برقرار خواهد بود.

مدنی‌زاده ادامه داد: در طول 12 روزجنگ، همکاران ما در وزارت اقتصاد، به طور شبانه‌روزی تلاش کرده و اقدامات پدافندی را در دستور کار قرار دادند تا خدمات‌رسانی به مردم بدون وقفه ادامه پیدا کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ