افزایش قیمت طلا همزمان با سقوط دلار

اقتصاد ایران: قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی، با کاهش ارزش دلار به پایین‌ترین سطح دو هفته اخیر و تمایل سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری امن در بحبوحه عدم قطعیت مالی آمریکا و مناظره کنگره در مورد لایحه گسترده مالیاتی، افزایش یافت.

 به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،   قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری، با ۰.۴ درصد افزایش، به ۳۳۰۰ دلار و ۷۲ سنت رسید. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، با ۰.۶ درصد افزایش، به ۳۳۰۴ دلار رسید.

ارزش دلار به پایین‌ترین سطح خود از هشتم ماه مه عقب‌نشینی کرد و طلا را که به ارز آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود، برای خریداران ارزهای خارجی ارزان‌تر کرد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، سه‌شنبه از جمهوری‌خواهان کنگره خواست تا برای لایحه جامع کاهش مالیات متحد شوند، اما ظاهرا نتوانست تعداد انگشت‌شماری از مخالفان را متقاعد کند.

طبق گزارش رویترز، مقامات فدرال رزرو، سه‌شنبه اعلام کردند که قیمت‌های بالاتر به دلیل افزایش تعرفه‌های واردات به آمریکا در راه است و اکنون این سوال مطرح است که آیا شوک تورمی زودگذر خواهد بود یا خیر. «آلبرتو موسالم»، رئیس فدرال رزرو سنت لوئیس، گفت: کاهش تنش‌های تجاری، به بازار کار اجازه می‌دهد تا قوی بماند و تورم در مسیر هدف دو درصدی فدرال رزرو باقی بماند.

اکنون معامله‌گران انتظار دارند که فدرال رزرو در ماه اکتبر، کاهش نرخ بهره را از سر خواهد گرفت و نرخ بهره تا پایان سال ۲۰۲۵، حدود ۵۴ واحد کاهش خواهد داشت.

طلا که به طور سنتی در شرایط عدم قطعیت سیاسی و اقتصادی به عنوان یک دارایی امن در نظر گرفته می‌شود، در محیط نرخ بهره پایین، رشد قیمت خواهد داشت.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۲ درصد افزایش، به ۳۳ دلار و ۱۵ سنت  رسید، هر اونس پلاتین در قیمت ۱۰۵۴ دلار و ۱۵ سنت ثابت ماند و هر اونس پالادیوم با ۰.۱ درصد افزایش، به ۱۰۱۴ دلار و ۵۴ سنت رسید.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ