دیدار دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان

اقتصاد ایران: دبیر شورایعالی امنیت ملی ارمنستان در دیدار با همتای ایرانی به اجرای پروژه های مشترک در بخش های مختلفی اقتصادی، راهسازی و انرژی اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی ایران در ساخت از این طرح ها مشارکت دارد و ما از دانش فنی و مهندسی ایرانیان بهره مند شده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، علی اکبر احمدیان دبیر شورایعالی امنیت ملی در دیدار با آرمن گریگوریان دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان گفت: مشترکات تاریخی و جغرافیایی و منافع مشترک ایران و ارمنستان اقتضا دارد روابط دو کشور بدون محدودیت توسعه یابد.

نماینده رهبر معظم انقلاب در شورایعالی امنیت ملی تاکید کرد: روابط راهبردی و همکاری‌های همه جانبه دو کشور به نفع صلح و ثبات در منطقه است و ما اجازه نخواهیم داد دشمنان، آسیبی به حسن روابط دو کشور وارد کنند. همچنان که یکی از سیاست های ایران، روابط خوب با همه همسایگان خود است، اما بیگانگان علاقه ای به آرامش در منطقه ندارند.

احمدیان با اشاره به رایزنی های مستمر دو کشور، خاطرنشان کرد: باید همه طرح های مشترک همکاری یک به یک مورد پیگیری قرار بگیرد تا به نتیجه برسد.

آرمن گریگوریان دبیر شورایعالی امنیت ملی ارمنستان هم با ابراز خرسندی از سفر به تهران و تشکر از حمایت های جمهوری اسلامی ایران گفت: توسعه روابط ما، منوط به اراده دیگران نیست و دو کشور عزم ارتقای روابط دارند.

دبیر شورایعالی امنیت ملی ارمنستان به اجرای پروژه های مشترک در بخش های مختلفی اقتصادی، راهسازی و انرژی اشاره کرد و گفت: بخش خصوصی ایران در ساخت و بهره برداری از این طرح ها مشارکت دارد و ما از دانش فنی و مهندسی ایرانیان بهره مند شده ایم.

آرمن گریگوریان تاکید کرد: با توسعه طرح های مشترک، ظرفیت لازم برای افزایش تبادلات اقتصادی و تجاری، به سه برابر وضعیت کنونی افزایش خواهد یافت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ