پاسخ رئیس شورای هماهنگی بانکها به صف وام ازدواج

اقتصاد ایران: رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها تأکید کرد که نظام بانکی بیش از ۱۰۰ درصد سهمیه ابلاغی بانک مرکزی را در حوزه تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرده است و صف‌های موجود ناشی از عوامل بیرون از سیستم بانکی است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،  ابوالفضل نجارزاده درباره چرایی صف‌های طولانی وام ازدواج در بانک‌ها و اینکه مشکل اصلی وام ازدواج دقیقا چیست؟ گفت: مشکل خاصی وجود ندارد؛ بالای 100 درصد بودجه پرداختی در نظام بانکی تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت شده است.

چشم‌انتظاری جوانان پشت درهای وام ازدواج 1404

 وی با تأکید براینکه بانک ها مازاد بر سهمیه ای که بانک مرکزی تعیین کرده بود، تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرده است، افزود: این اراده و باور در نظام بانکی وجود دارد که این حوزه، مخصوصا تسهیلات ازدواج و فرزنداوری در اولویت قرار گیرد و این اولویت هم همچنان وجود دارد.

رئیس شورای هماهنگی بانک‌ها تصریح کرد: قبلا سهمیه وام ازدواج و فرزند اوری سالانه ابلاغ میشد اما اخیرا بانک مرکزی سهمیه را ماهانه ابلاغ می کند و برهمین اساس نیز تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در بانک‌ها توزیع می شود.

نجارزاده درباره پشت پرده صف های طولانی وام ازدواج در بانک‌ها گفت: این موضوع مرتبط با نظام بانکی نیست ما مرتبط با بودجه ای که بانک ها ابلاغ می شود و ظرفیتی که در بانک وجود دارد، انجام وظیفه کرده و تسهیلات را پرداخت می کنیم. یک بخشی نیاز هست هم نهاد قانونگذاری و هم نهاد بانک مرکزی تصمیم گیری کرده و راهکاری در نظر بگیرند.

او در پاسخ به اینکه آماری دارید که الان چند نفر در صف هستند؟ گفت: الان نه؛ ولی همیشه افرادی در صف هستند که با اولویت تسهیلات به آنها پرداخت میشود.

مدیرعامل بانک ملی درباره اینکه برخی گمانه زنی حکایت از صف یک میلیونی وام ازدواج دارد، گفت: نه این اعداد نیستند و میزان افرادی که در صف وام ازدواج هستند خیلی کمتر از این رقم است؛ خیلی از افرادی که در صف بودند پارسال و بعد از دستور رئیس جمهور، موفق به دریافت وام ازدواج شدند.

 

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ