مشارکت فعال بانک تجارت در پروژه بزرگ"ایران LNG"

اقتصاد ایران: اخلاقی در دیدار با مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری اهداف ضمن بررسی راهکارهای تامین مالی پروژه ایران LNG بر ضرورت توسعه همکاری دوجانبه برای تامین مالی پروژه عظیم مایع‌سازی گاز طبیعی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،   هادی اخلاقی فیض آثار در این دیدار ضمن تبریک به مهدی عبوری به‌مناسبت انتصاب وی در سمت مدیرعاملی "گروه اهداف"، توسعه همکاری‌های دومجموعه را ضرورتی مهم در مسیر رشد اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: بانک تجارت با سابقه‌ای غنی در تأمین مالی، گشایش اعتبار و تعامل با شرکت‌های بزرگ، همواره تلاش می‌کند تا در کنار صنایع پیشران کشور به‌خصوص حوزه انرژی و پروژه‌های نفت، گاز و پتروشیمی به‌عنوان حامی حضور داشته باشد.

وی افزود: بانک تجارت آمادگی کامل دارد تا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های ارزی، اعتباری و بین‌المللی خود، در کنار گروه اهداف و شرکت ملی نفت ایران، در مسیر تأمین مالی پروژه "ایران LNG" که یکی از پروژه‌های ارزشمند ملی به‌شمار می‌رود و می‌تواند جایگاه ایران را در بازار جهانی گاز تقویت کند، مشارکت فعال داشته باشد.

دکتر مهدی عبوری "مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف" نیز با اشاره به‌سوابق همکاری موفق این گروه با بانک تجارت در پروژه‌هایی همچون پتروشیمی دهلران و طرح NGL۳۱۰۰ ، بر استمرار این همکاری‌ها تاکید کرد و پروژه "ایران LNG" را یک طرح ملی، راهبردی و ارزآور دانست که تکمیل آن می‌تواند تحول بزرگی در صنعت انرژی ایجاد کند.

در جریان این جلسه، علاوه بر تبادل دیدگاه‌ها میان مدیران عامل، مباحث فنی و اجرایی پیرامون فرآیندهای گشایش اعتبار اسنادی، تضمینات مالی، نقش پیمانکاران EPC و زمان‌بندی اجرای فازهای مختلف پروژه نیز مورد بررسی قرار گرفت.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ