ضرورت توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه فناوری‌های نوین

اقتصاد ایران: در دیدار معاون علمی رئیس‌جمهور با رئیس سازمان انرژی اتمی، بر توسعه همکاری در فناوری‌های نوین مانند کوانتوم، لیزر و پلاسمای سرد و حل چالش‌های زیست‌محیطی تأکید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، در دیدار محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری بر توسعه همکاری‌ها در زمینه فناوری‌های نوین به ویژه در حوزه‌های کوانتوم، لیزر و پلاسمای سرد و نیز رفع چالش‌های زیست‌محیطی تاکید شد.

محمد اسلامی در این نشست تصریح کرد: همکاری مشترک میان سازمان انرژی اتمی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری می‌تواند موجبات تحولات نوین، به‌ویژه در کلان‌شهرها و مناطق دارای مشکلات حاد زیست‌محیطی را فراهم سازد.

حسین افشین نیز بر ضرورت تحقق اهداف تعیین شده در بازه زمانی کوتاه و مشخص تاکید کرد تا این اقدامات منجر به نتایج ملموس و مؤثر در زمان مناسب شود.

این نشست بیانگر اراده‌ای جدی برای تعامل مؤثر در مرزهای دانش و فناوری‌های نوین بود؛ به گونه‌ای که این تعاملات بتوانند موجبات تقویت و ارتقای قدرت علمی کشور را فراهم سازند.

در این دیدار مقرر شد تا با استفاده از ظرفیت‌های موجود دو سازمان، گام‌های مؤثری در زمینه پیشرفت‌های علمی و رفع چالش‌های زیست‌محیطی برداشته شود.

این دیدار در راستای ادامه همکاری‌ها و تفاهم‌نامه‌هایی بود که پیش‌تر میان سازمان انرژی اتمی ایران و معاونت علمی ریاست جمهوری به امضا رسیده بود.

چند محور فعالیت مشخص در این نشست هدف‌گذاری شد تا در چارچوب برنامه‌های جاری، زمینه گسترش و توسعه مشارکت‌ها فراهم شود.

در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، فناوری کوانتوم به‌عنوان نخستین محور همکاری مورد تاکید قرار گرفت.

همچنین بر توسعه زیرساخت‌ها و ایجاد ظرفیت‌های قابل اشتراک به عنوان امری ضروری تاکید شد تا پژوهشگران، دانشگاه‌ها و دانشجویان بتوانند از این توانمندی‌ها بهره‌مند شوند.

در این نشست همچنین مقرر شد تا ظرفیت‌های علمی و فناورانه دو سازمان، نقش پشتیبان و راهبری در مسیر جهش علمی کشور را داشته باشد.

موضوع فناوری‌های نوین حوزه لیزر نیز در نشست معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به آغاز اقدامات اولیه، بر ضرورت تقویت حمایت‌ها و ظرفیت‌ها در این حوزه تاکید شد تا روند پیشرفت‌ها با سرعت بیشتری ادامه یابد.

فناوری پلاسمای سرد نیز به عنوان یک فناوری راه‌گشا و تأثیرگذار مورد بررسی قرار گرفت زیرا فناوری پلاسما به ویژه در حوزه محیط زیست می‌تواند موجب رفع چالش‌هایی نظیر شیرابه‌های پسماندهای شهری و پساب‌های صنعتی شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ