رئیس اتاق ایران:

توسعه صادرات اصلی‌ترین ماموریت اتاق ایران است

اقتصاد ایران: رئیس اتاق ایران ضمن بازدید از نمایشگاه ایران‌اکسپو ۲۰۲۵ گفت: توسعه صادرات و تعمین روابط با همه کشورهای دنیا، ماموریت اصلی اتاق ایران است، در همین راستا مشارکت جدی در نمایشگاه ایران‌اکسپو داریم.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران،   رئیس اتاق ایران ضمن حضور در نمایشگاه ایران‌اکسپو 2025 و بازدید از غرفه‌های دایر، تاکید کرد: مشارکت اتاق ایران در نمایشگاه ایران‌اکسپو در راستای برنامه‌ریزی برای توسعه صادرات و جذب سرمایه‌گذاری با هدف تقویت تولید به صورت جدی دنبال شده است.

صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق ایران با حضور در نمایشگاه ایران‌اکسپو در جمع خبرنگاران از ماموریت اتاق ایران در مسیر توسعه صادرات و تعمیق ارتباطات بین‌المللی با همه کشورها صحبت کرد و گفت: توسعه صادرات اصلی‌ترین ماموریت اتاق ایران است و یکی از اقداماتی که در همین راستا انجام شده است، برگزاری ایران‌اکسپو و حضور جدی اتاق ایران در آن است.

او ادامه داد: ایران‌اکسپو ظرفیت‌های صادراتی ایران را نشان می‌دهد و با وجود اینکه با هماهنگی‌های سازمان توسعه تجارت برگزار شده است؛ اما اتاق ایران هم در برگزاری آن نقش جدی داشته است. بنابراین امیدوارم با استفاده از ظرفیت این نمایشگاه، بنگاه‌های تولیدی بتوانند تولیدات باکیفیت خود را در بازارهای مختلف عرضه کنند.

حسن‌زاده همچنین به لزوم سرمایه‌گذاری در مسیر تولید سخن گفت و افزود: از همان ابتدای سال، اتاق ایران طبق وظیفه‌ای که به عهده دارد برای تحقق شعار سال برنامه‌ریزی کرد و یکی از نمونه‌های آن، مشارکت جدی در نمایشگاه ایران‌اکسپوست.

او تاکید کرد: اتاق ایران با تکیه بر تمام ارکان و ظرفیت‌های خود از جمله اتاق‌های استانی، اتاق‌های مشترک و کمیسیون‌ها در این رویداد بین‌المللی حضور دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ