اکوسیستمی از فرصتهای اقتصادی در ایران اکسپو
اقتصاد ایران: رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران(ایران اکسپو) تاکید کرد: ایران اکسپو تنها یک نمایشگاه تجاری نیست، بلکه یک اکوسیستم کامل از فرصتهای تجاری، فرهنگی و اقتصادی است.
ایران اکسپو، بزرگترین نمایشگاه صادراتی کشور، همچون دروازهای باشکوه، فرصتهای بینظیری را برای تجار، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و سرمایهگذاران داخلی و خارجی فراهم میآورد تا در فضایی پویا و تعاملی، به تبادل تجربیات، معرفی محصولات و خدمات و ایجاد شراکتهای سودمند
بپردازند.
وی با اشاره به نامگذاری سال 1404 به عنوان سال سرمایه گذاری برای تولید از سوی مقاممعظم رهبری گفت: یکی از مسائل مهم اقتصاد در کشور ، سرمایهگذاری برای تولید است و زمانی شاهد رشد تولید خواهیم بود که برای آن سرمایه گذاری های لازم صورت بگیرد. در ایران اکسپو نیز علاوه بر سرمایه گذاران داخلی با حضور سرمایه گذاران خارجی مواجه خواهیم بود که مشتاقانه برای تعاملات اقتصادی و فعالیت در بخش های مختلف به ایران سفر کرده اند .
تکبیری با بیان اینکه ایران اکسپو تنها یک نمایشگاه تجاری نیست، بلکه یک اکوسیستم کامل از فرصتهای تجاری، فرهنگی و اقتصادی است، اظهار کرد: این رویداد، بستری مناسب برای معرفی آخرین دستاوردهای صنعتی، نوآوریها و فناوریهای نوین ایرانی به جهانیان فراهممی آورد و به شرکتهای داخلی این امکان را میدهد تا با حضور در عرصه بینالمللی، برند خود را تقویت کرده و سهم بیشتری از بازار جهانی را به خود اختصاص دهند. تجار و بازرگانان خارجی نیز با حضور در ایران اکسپو، فرصتی بینظیر برای ورود به بازار پرظرفیت ایران را به دست میآورند. آنها میتوانند با شناسایی شرکای تجاری بالقوه، عقد قراردادهای تجاری و سرمایهگذاری در پروژههای مختلف، از مزایای حضور در این بازار پویا بهرهمند شوند.
رئیس ستاد برگزاری ایران اکسپو عنوان کرد : نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران(ایران اکسپو)، بستری مناسب برای تعامل تجاری، توسعه صادرات، جذب سرمایهگذاری، تبادل دانش و فناوری میان ایران و سایر کشورهای جهان فراهم میآورد که در ایننمایشگاه 1950 تاجر از 41 کشور از قاره آسیا، 165 تاجر از 22 کشور از قاره اروپا ، 617 تاجر از 39کشور از قاره آفریقا ، 25 تاجر از 8 کشور ازقاره آمریکا و از قاره اقیانوسیه نیز دو تاجر از یککشور حضور خواهند داشت .به طور کلی در این رویداد از 111 کشور ، حدود 2759 تاجر از نمایشگاه بازدید خواهند کرد.
وی افزود: این رویداد با حضور 34 وزیر و معاون وزیر و 13 نفر روسای اتاق های بازرگانی از کشورهای مختلف با هدف معرفی توانمندیهای کشور، توسعه صادرات، جذب سرمایهگذاری و ایجاد تعاملات تجاری برگزار می شود.
این نمایشگاه نقش مهمی در توسعه اقتصادی و ارتقای جایگاه ایران در اقتصاد جهانی ایفا میکند..
تکبیری با اشاره به اینکه رویداد ایران اکسپو با حمایت همه جانبه دولت و همه بخشهای مرتبط آغاز شد گفت: بازار تجاری ایران برای کشورهای خارجی جذاب است و برای صادرکنندگان برتر کشورمان که با تمام توان خود، پا در میدان نبرد تجارت جهانی نهاده و توانستند پرچم اقتدار کشورمان را در این عرصه بالا ببرند آرزوی موفقیت دارم و امید است با حضور پر رنگ در بازارهای بین المللی و ارتقای کمی و کیفی هر چه بیشتر محصولاتشان بتوانند به اهداف مطلوب خود در راستای خدمت به کشور دست یابند و مَقدمِ تجار گرامی از نقاط مختلف جهان که در این رویداد حاضر شده و ایران را که مهد تمدن، فرهنگ و تجارت دیرینه است را به عنوان مقصد تجاری خود انتخاب کرده اند، ارج مینهم.
تکبیری با بیان اینکه کشورمان با تقویت روابط با کشورهای هدف و همسایگان خود و به کارگیری دیپلماسی چندجانبه و عضویت در سازمان همکاری شانگهای و بریکس، به دنبال مشارکت و همکاری در اقتصاد و تجارت جهانی است اظهار کرد : ایران با بهرهگیری از ظرفیتها و تعریف دقیق جایگاه خود، با توجه به رویدادهای نظام بینالمللی، توانسته نقشی مهم، در روندهای کلان منطقهای و بینالمللی برعهده گیرد و همانطور که انتظار میرود در جهتدهی به تحولات آتیِ جهانی نیز نقشی راهبردی داشته باشد.
وی تاکید کرد: این رویداد به یکی از موفق ترین پروژه های همکاری دولت و بخش خصوصی تبدیل شده است و ایران اکسپو نه تنها یک نمایشگاه تجاری، بلکه نمادی از امید، نوآوری و پیشرفت است و پنجره ای رو به آینده ای روشن برای ایران گشوده است و می تواند تحولات چشمگیری در عرصه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، گردشگری و فرهنگی کشورمان ایجاد کند.
ایران اکسپو همچنین با معرفی جاذبه های گردشگری و فرهنگی ایران، می تواند آثار مثبتی در این زمینه ها داشته باشد. از جمله ی این آثار می توان به افزایش ورود گردشگران خارجی اشاره کرد که این نمایشگاه با معرفی جاذبه های گردشگری ایران، می تواند به افزایش ورود گردشگران خارجی و رونق صنعت گردشگری کمک کند. این امر می تواند به افزایش درآمد ارزی، ایجاد اشتغال و توسعه زیرساخت های گردشگری منجر شود.