عقب نشینی طلای جهانی با شایعه توافق تجاری چین و آمریکا

اقتصاد ایران: ساعاتی قبل در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گران بها، قیمت طلا به دلیل شایعه احتمال توافق تجاری چین و امریکا کانال ۳۳۰۰ دلار را از دست داد.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، در معاملات امروز بازار جهانی فلزات گرانبها قیمت طلا بیش از یک درصد کاهش یافت و نتوانست کانال ۳۳۰۰ دلاری را حفظ کند.

بر همین اساس هر اونس طلا هم اکنون با قیمت ۳۲۹۶ دلار در بازار جهانی جابجا می‌شود که نسبت به روز معاملاتی گذشته ۱.۵ درصد کاهش داشته است.

به طور کلی طلا این هفته را نزولی به پایان رساند چرا که شاهد افزایش امیدها نسبت به حصول توافق تجاری بین چین و آمریکا به عنوان دو شریک تجاری بزرگ در فضای بین الملل هستیم.

دولت چین قصد دارد ورود برخی کالاهای آمریکایی را از پرداخت تعرفه معاف کند و همین مسئله در کنار اعلام آمادگی دولت آمریکا برای کاهش تعرفه بر واردات کالاهای چینی بازار را نسبت به کاهش تنش تجاری بین این دو کشور خوش بین کرده است.

طی هفته‌ای که گذشت قیمت طلا رکورد زد و به بالاترین میزان در تاریخ معاملات این فلز گرانبها رسید؛ اما حالا زین واودا، کارشناس مؤسسه اواندا، می‌گوید که طلا برای حفظ سطوح قیمتی بالای خود با چالش‌هایی از جمله خوش بینی نسبت به توافق تجاری بین چین و آمریکا روبرو است.

البته یکی از اصلی‌ترین دلایل کاهش قیمت طلا در بازار جهانی در معاملات امروز هم رشد ارزش دلار آمریکا بود، چرا که خرید این فلز را برای مشتریان با ارزهای غیر از دلار گران‌تر کرده و تقاضا را کاهش می‌دهد.

واودا معتقد است که هر گونه توافق تجاری بین چین و آمریکا موجب کاهش قیمت طلا به زیر ۳ هزار دلار خواهد شد. البته در این مسیر برخی عوامل دیگر نیز تأثیرگذار هستند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ