اختصاصی اکونیوز| کارشناس آلمانی:

خروج اروپا از بحران اقتصادی از طریق نظامی سازی

اقتصاد ایران: دانشمند علوم سیاسی آلمانی، در آخرین قسمت از پروژه در نقطه (V Teme) در کانال یوتیوب بلتا گفت: نظامی‌سازی ممکن است راهی برای خروج از بحران کنونی اقتصاد اتحادیه اروپا باشد.

به گزارش بخش بین‌الملل خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از BelTa، ولادیمیر سرگییِنکو گفت: اروپا چاره‌ای جز عادی‌سازی روابط با همسایگان شرقی‌اش - بلاروس و روسیه - نخواهد داشت. من درباره کشورهای کوچک بالتیک صحبت نمی‌کنم. من درباره بازیگران بزرگ صحبت می‌کنم: لهستان، آلمان و فرانسه. آن‌ها نیازمندی‌هایی دارند، به عنوان مثال، به کودها و ذخایر این کشورها. من احتمال نمی‌دهم که توزیع ظرفیت‌های تولیدی مجدداً انجام نشود.

به گفته این تحلیلگر سیاسی، اتحادیه اروپا یک انتخاب دارد. کشورهای اروپایی می‌توانند روابط خود را با چین بنا کنند که برای اقتصادهای خود تهدیدهایی دارد. یا اتحادیه اروپا می‌تواند همکاری‌هایی با سایر شرکای تجاری که در بازار کمتر تهاجمی اما در عین حال سازگار هستند، برقرار کند.

 ولادیمیر سرگییِنکو تأکید کرد: این یک کار کلاسیک است. این چیزی است که اتحادیه دولتی همیشه ارائه داده است - از کودها شروع و به مونتاژ الکترونیک ختم می‌شود.

با این حال، وی افزود که سیاست کنونی رهبران اروپایی را می‌توان با روستاهای پوتیمکین (کنایه از نمایشی بودن) مقایسه کرد.

اتحادیه اروپا ممکن است نخواهد به نزدیک‌تر شدن به اتحادیه دولتی بپردازد، اما به نظامی‌سازی اقتصاد حتی بدون مشارکت ایالات متحده روی خواهد آورد.

 وی اظهار داشت: آن‌ها جنگ را آغاز نخواهند کرد. اما تظاهر خواهند کرد که جنگ فردا آغاز خواهد شد. این نیز راهی برای اقتصاد اروپا است. چه چیزی می‌تواند آن‌ها را متوقف کند؟ اروپا فقط زبان زور را می‌فهمد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ