توافقات ایران و بلاروس در حوزه حمل و نقل و راه آهن

اقتصاد ایران: مدیرعامل راه‌آهن ایران در حاشیه سومین اجلاس بین‌المللی حمل و نقل به مینسک، سند توسعه همکاری‌های ایران و بلاروس از طریق گذرگاه ریلی شمال - جنوب را امضا کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، جبارعلی ذاکری مدیرعامل راه‌آهن ایران که برای شرکت در سومین اجلاس بین‌المللی حمل و نقل به مینسک پایتخت کشور بلاروس سفر کرده بود، در حاشیه این نشست، سند توسعه همکاری‌های ایران و بلاروس از طریق گذرگاه ریلی شمال - جنوب را امضا کرد.

مدیرعامل راه‌آهن ایران در این راستای این توافق‌، گفت: طرفین موافقت کردند که طی برنامه‌ای ظرفیت ترانزیتی هر دو کشور و بارهای بین‌المللی از طریق ریل افزایش یابد.

برقراری پرواز مستقیم بین ایران - بلاروس

همچنین در ادامه توافق ایران و بلاروس، علیرضا صانعی سفیر ایران در بلاروس با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌ها در روابط دوجانبه اظهار کرد: امکان ندارد روابط بین دو کشور بدون آماده‌سازی زیرساخت‌های لازم توسعه یابد.

وی با اشاره به توافقات صورت‌گرفته میان ایران و بلاروس گفت: تاکنون دو موافقت‌نامه مهم در حوزه حمل‌ونقل امضا و اجرایی شده که نقش مؤثری در تسهیل همکاری‌های دوجانبه دارد. همچنین پرواز مستقیم بین دو کشور از ضرورت‌های توسعه روابط است.

یکی از موانع توسعه مناسبات اقتصادی و گردشگری بین ایران و بلاروس در حال حاضر نبود پرواز مستقیم بین مینسک و تهران است. راه‌اندازی پرواز مستقیم می‌تواند به‌عنوان یکی از زیرساخت‌های اساسی در گسترش تعاملات اقتصادی و تجاری عمل کند.

همچنین، بلاروس از اعضای اصلی اتحادیه اقتصادی اوراسیاست و ایران نیز به‌عنوان عضو ناظر در این اتحادیه حضور دارد، بر همین اساس زیرساخت‌های لازم برای بهره‌مندی از معافیت‌های گمرکی و تسهیلات تجاری میان دو کشور فراهم شده است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ