بخاطر جنگ تعرفه ها؛

زنگ خطر رکود اقتصادی در جهان به صدا درآمد

اقتصاد ایران: دولت چین اعلام کرده که تعرفه واردات کالاهای آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش می‌دهد و همین امر احتمال رکود اقتصادی در جهان را افزایش داده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از رویترز، دولت چین اخیراً اعلام کرده که تعرفه واردات کالا از آمریکا را به ۱۲۵ درصد افزایش می‌دهد.

این اقدام در پاسخ به افزایش تعرفه واردات کالا از چین به آمریکا به ۱۴۵ درصد از سوی دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور، انجام شد و پیش بینی می‌شود به شعله ور شدن هر چه بیشتر جنگ تجاری و تبعات منفی آن بر چرخه تأمین کالا در جهان و اقتصاد جهانی منجر شود.

کارشناسان این روند را بزرگ‌ترین اختلال در چرخه تجارت جهانی طی ده‌ها سال گذشته ارزیابی کرده و معتقدند که این چرخه افزایش شدید تعرفه، تجارت بین چین و آمریکا به عنوان ۲ اقتصاد برتر جهان را غیر ممکن می‌سازد و این در حالی است که حجم تجارت بین این دو کشور بیش از ۶۵۰ میلیارد دلار در سال بوده است.

با این اقدام چین، بورس‌های بین المللی منفی شدند و ارزش دلار هم پایین آمد. از سوی دیگر سرمایه گذاران هم به طور گسترده دست به فروش اوراق قرضه دلاری خود زدند.

در حالی که انتظار می‌رفت تصمیم ترامپ برای تعلیق اعمال تعرفه گمرکی واردات کالا به آمریکا از کشورهای دیگر به جز چین بازارها را مثبت کند و تأثیر خوبی بر فضای تجارت بین الملل داشته باشد اما اقدام اخیر پکن همه نگاه‌ها را معطوف خود کرد و تأثیرات مثبت تصمیم ترامپ را هم تا حد زیادی از بین برد.

آدام هت، یکی از مدیران مؤسسه جانوس هندرسون، معتقد است که خطر رکود در اقتصاد جهانی نسبت به هفته‌های گذشته بسیار بیشتر شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ