اختصاصی اکونیوز|

معرفی سیستم بلاکچین غنا برای ردیابی طلا

اقتصاد ایران: غنا به زودی یک سیستم ردیابی طلای مبتنی بر بلاکچین را به منظور بهبود این بخش و مبارزه با صادرات غیرقانونی معرفی خواهد کرد

 به گزارش بخش بین‌الملل خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از Joy News، این ابتکار که به لایحه شورای طلا که در حال حاضر در پارلمان بررسی می‌شود، مرتبط است، هدفش تنظیم قیمت‌ها، کاهش قاچاق و مرکزی کردن خرید طلای معادن کوچک مقیاس زیر نظر شورای جدید طلا است.

سامی گیامفی مدیر عامل موقت شرکت بازاریابی مواد معدنی قیمتی (PMMC)،  به شبکه خبری محلی Joy News گفت: غنا سالانه حدود 2 میلیارد دلار را به دلیل قاچاق طلا از دست می‌دهد. پولی که می‌توانست به سرمایه‌گذاری‌های عمومی کمک کند.

او افزود: سیستم فعلی برای کشور ناکارآمد است. با این ساختار جدید، هر معدن‌دار دارای مجوز در یک پایگاه داده ملی ثبت خواهد شد و هر دسته تولیدی یک کد دیجیتال منحصر به فرد خواهد داشت. افزایش طلا از معدن به خریدار و سپس به صادرکننده، هر تراکنش به‌طور آنی بر روی یک پلتفرم بلاکچین ثبت خواهد شد.

به گفته گیامفی، پروژه‌های آزمایشی در جوامع معدنی منتخب نتایج امیدبخشی به همراه داشته است. اگر این لایحه تصویب شود، شورای طلا به عنوان خریدار انحصاری طلا از معدن‌دارهای کوچک مقیاس مجاز قدرت خواهد یافت.

شورای جدید همچنین یک سیستم قیمت‌گذاری شفاف را پیاده‌سازی خواهد کرد که از پرداخت عادلانه به معدن‌کاران اطمینان حاصل کند و در عین حال درآمدهای دولتی را حفاظت کند.

غنا، بزرگ‌ترین تولیدکننده طلا در آفریقا، با مسیرهای تجاری غیرقانونی، گزارش‌دهی ناکافی و نظارت ضعیف، که به طور قابل توجهی درآمدهای بالقوه دولتی را کاهش داده است، دست و پنجه نرم می‌کند.

شورای طلا همچنین یک نیروی ویژه ضد قاچاق تأسیس خواهد کرد که دارای قدرت بازرسی محموله‌ها، انجام حملات غیرمنتظره، توقیف محموله‌های غیرمجاز و پیگرد قانونی متخلفان خواهد بود.

اگر این سیستم ردیابی بلاکچین تصویب شود، یکی از نخستین کاربردهای سراسری این فناوری در بخش معدنی غنا خواهد بود و نشان‌دهنده یک تغییر بزرگ در نحوه مدیریت منابع طلای کشور است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ