روزه داران در وعده سحری یک صبحانه کامل مصرف کنید
اقتصاد ایران: یک متخصص تغذیه گفت: روزهداران در سحر یک صبحانه کامل شامل غلات، لبنیات یا پروتئینهایی مانند تخممرغ مصرف کنند.
به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، آناهیتا منصوری متخصص تغذیه و عضو دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور اهواز با بیان اینکه بهتر است فاصلهای بین افطار و شام در حدود ۱ تا ۲ ساعت وجود داشته باشد و یک میان وعده در پایان شب نیز در نظر گرفته شود، افزود: برای حفظ آب بدن در طول روز، حتماً در وعده سحری میوهها و سبزیجات آبدار مصرف شود.
وی ادامه داد: از مصرف مایعات زیاد در وعده سحر خودداری کنید، زیرا این مایعات میتوانند باعث رقیق شدن آنزیمهای گوارشی و مشکلات گوارشی شوند.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: در وعده سحری از مصرف مواد غذایی فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس به دلیل محتوای نمک بالا که باعث تشنگی میشود، خودداری شود. همچنین، از خوردن کبابها و مواد غذایی پرپروتئین نیز پرهیز کنید، زیرا این مواد نیز میتوانند حس تشنگی را افزایش دهند.
وی با اشاره به عدم توصیه به مصرف مواد غذایی ادرارآور مانند قهوه و نسکافه در وعده سحری، خاطرنشان کرد: اگر در وعده سحری از مقدار زیادی قند و شکر استفاده شود، ممکن است قند خون به شدت افزایش یابد و سپس افت کند که این امر میتواند باعث احساس کسالت، بیحالی و سردرد شود. بنابراین، از مصرف مواد غذایی حاوی قند و شکر مانند شیرینیها و بامیه در وعده سحری خودداری و این مواد را به وعده افطار منتقل کنید.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: بهتر است در وعدهی افطار از مواد غذایی مانند شیر یا آب ولرم به همراه شیرینیهای طبیعی مانند خرما و کشمش استفاده شود. همچنین، میتوان از غذاهایی مانند آش، شیر برنج یا چند لقمه نان و پنیر نیز بهره برد.
وی با بیان اینکه لبنیات، گوشت و سبزیجات گزینههای مناسبی برای شام هستند، افزود: بهتر است در ماه رمضان از خوردن غذاهای سرخکردنی خودداری شود و به جای آن، غذاهایی که به صورت آبپز یا بخارپز تهیه شدهاند، انتخاب شوند.
منصوری با تاکید بر مصرف زیاد مایعات در ماه مبارک رمضان، خاطرنشان کرد: بهترین زمان برای مصرف مایعات، فاصلهی بین شام و آخر شب است. در این زمان، میتوان از دوغ، آب، انواع عرقیات و دمنوشها مانند دمنوش نعناع، شربت خاکشیر و تخم شربتی استفاده کرد تا مایعات بدن تأمین شوند.
وی در پایان گفت: نکتهای که باید به آن توجه شود این است که اگر افراد مایل به مصرف چای هستند، فاصله زمانی بین مصرف شام و چای باید حدود دو تا سه ساعت باشد تا از کاهش جذب آهن جلوگیری شود.
اکو ایران | ECO IRAN
ترکیه | Turkiye
آذربایجان| Azerbaijan
ترکمنستان|Turkmenistan
تاجیکستان|Tajikistan
قزاقستان |Kazakhstan
قرقیزستان |Kyrgyzstan
ازبکستان |Uzbekistan
افغانستان |Afghanistan
پاکستان | Pakistan
بانک مرکزی
بانک ملّی ایران
بانک ملّت
بانک تجارت
بانک صادرات ایران
بانک ایران زمین
بانک پاسارگاد
بانک آینده
بانک پارسیان
بانک اقتصادنوین
بانک دی
بانک خاورمیانه
بانک سامان
بانک سینا
بانک سرمایه
بانک کارآفرین
بانک گردشگری
بانک رسالت
بانک توسعه تعاون
بانک توسعه صادرات ایران
قرض الحسنه مهر ایران
بانک صنعت و معدن
بانک سپه
بانک مسکن
رفاه کارگران
پست بانک
بانک مشترک ایران و ونزوئلا
صندوق توسعه ملّی
مؤسسه ملل
بیمه مرکزی
بیمه توسعه
بیمه تجارت نو
ازکی
بیمه ایران
بیمه آسیا
بیمه البرز
بیمه دانا
بیمه معلم
بیمه پارسیان
بیمه سینا
بیمه رازی
بیمه سامان
بیمه دی
بیمه ملت
بیمه نوین
بیمه پاسارگاد
بیمه کوثر
بیمه ما
بیمه آرمان
بیمه تعاون
بیمه سرمد
بیمه اتکایی ایرانیان
بیمه امید
بیمه ایران میهن
بیمه متقابل کیش
بیمه آسماری
بیمه حکمت صبا
بیمه زندگی خاورمیانه
کارگزاری مفید
کارگزاری آگاه
کارگزاری کاریزما
کارگزاری مبین سرمایه