تاکید ایران بر همکاری نزدیک‌تر بین کشورهای در حال توسعه

اقتصاد ایران: وزیر خارجه ایران بر اهمیت همکاری و همفکری نزدیک‌تر بین کشورهای در حال توسعه برای مواجهه با چالش‌های ناشی از یکجانبه‌گرایی تاکید کرد.

- اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در نشست بخش عالیرتبه کنفرانس خلع سلاح و شورای حقوق بشر سازمان ملل به ژنو سفر کرده است، عصر امروز در حاشیه این نشست‌ها با ایوان خیل پینتو، وزیر امور خارجه ونزوئلا دیدار و گفتگو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به روابط مستحکم و دوستانه ایران-ونزوئلا به عنوان دو کشور پیشروی در حال توسعه که مبتنی بر دیدگاه‌های مشترک در مورد تحولات بین‌المللی و در راستای تامین منافع متقابل بنا نهاده شده است، بر ضرورت تقویت رایزنی‌های دوجانبه و توسعه همکاری‌ها و هماهنگی‌ها در همه زمینه‌های مورد علاقه طرفین تاکید کرد.

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به تحولات بین‌المللی و تشدید تمایلات یکجانبه‌گرایی رادیکال که بی‌اعتنا به حقوق و منافع کشورهای جنوب در صدد تضعیف هنجارهای حقوقی و نهادهای بین‌المللی و چندجانبه است، بر اهمیت همکاری و همفکری نزدیک‌تر بین کشورهای در حال توسعه برای مواجهه با چالش‌های ناشی از یکجانبه‌گرایی تاکید کرد.

وزیر امور خارجه ونزوئلا با تاکید بر اهمیت راهبردی روابط دوجانبه ونزوئلا-ایران، تصریح کرد که دولت ونزوئلا با جدیت و علاقمندی کامل به دنبال گسترش روابط با ایران در همه زمینه‌ها است.

وزیر امور خارجه ونزوئلا همچنین با اشاره به تحریم‌های غیرقانونی و ضد بشری آمریکا علیه کشورهای در حال توسعه، بر ضرورت همکاری جدی‌تر کشورها در سطوح دوجانبه و چندجانبه برای مقابله با اقدامات قهرآمیز یکجانبه و خنثی‌سازی آثار منفی آنها تاکید کرد.

در این دیدار طرفین همچنین در مورد تحولات منطقه غرب آسیا تبادل نظر کرده و با اشاره به تداوم جنایات رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان و تجاوز نظامی این رژیم علیه کشورهای همسایه، بر اهمیت مقابله جامعه بین‌المللی با طرح‌های پاکسازی و امحای فلسطین تاکید کردند.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ