برای اولین بار؛

مرگ‌ومیر آنفلوآنزا از کووید۱۹ پیشی گرفت

اقتصاد ایران: شیوع آنفلوآنزا در زمستان امسال به شدت افزایش یافته است و کارشناسان دلیل این موضوع را به ترکیب عواملی همچون کاهش واکسیناسیون، افزایش روابط اجتماعی و هم‌زمانی شیوع بیماری‌های دیگر از جمله کووید-۱۹ و نوروویروس نسبت می‌دهند. این موج جدید آنفلوآنزا حتی باعث افزایش مرگ‌ومیر ناشی از آن نسبت به کووید-۱۹ در برخی مناطق شده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،شیوع آنفلوآنزا در زمستان امسال، با افزایش چشمگیری نسبت به سال‌های گذشته همراه بوده و به گفته متخصصان، این روند نه تنها به‌دلیل کاهش شدت ویروس کووید-۱۹ بلکه به‌دلیل افزایش شیوع آنفلوآنزا و بیماری‌های تنفسی دیگر به وقوع پیوسته است.

طبق گزارش‌های اخیر، امسال برای اولین بار پس از همه‌گیری کووید-۱۹، در برخی از مناطق آمریکا تعداد مرگ‌ومیرهای ناشی از آنفلوآنزا از مرگ‌ومیر ناشی از کووید-۱۹ پیشی گرفته است. «جن برول»، رئیس آکادمی پزشکان خانواده آمریکا، به روزنامه یواس‌ای‌تودی گفته است که این آمار نشان‌دهنده شدت بالای شیوع آنفلوآنزا در این فصل است و افزود که امسال آنفلوآنزا به‌طور مشخص مسری‌تر و شدیدتر از سال‌های گذشته بوده است.

دلایل افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا

متخصصان بهداشت و درمان معتقدند که عواملی چون کاهش نرخ واکسیناسیون و افزایش ارتباطات اجتماعی پس از دوران محدودیت‌های کرونایی از اصلی‌ترین دلایل این افزایش ابتلا هستند. طبق داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC)، نرخ واکسیناسیون آنفلوآنزا در مقایسه با سال‌های گذشته به پایین‌ترین حد خود رسیده است، به‌ویژه در میان کودکان که آسیب‌پذیری بیشتری دارند.

هم‌زمانی بیماری‌ها

افزایش شیوع بیماری‌های تنفسی مانند کووید-۱۹، ویروس آراس‌وی (RSV) و نوروویروس نیز به تشدید وضعیت آنفلوآنزا کمک کرده است. این تلاقی بیماری‌ها می‌تواند سیستم ایمنی بدن را تحت فشار قرار داده و خطر ابتلا به آنفلوآنزا را افزایش دهد. علاوه بر این، بررسی‌ها نشان داده‌اند که در ماه‌های نوامبر و ژانویه، ابتلا به نوروویروس به میزان قابل توجهی نسبت به سال‌های گذشته بیشتر شده است.

با توجه به این عوامل، کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که در صورت ادامه این روند، نرخ مرگ‌ومیر ناشی از آنفلوآنزا در پایان فصل به‌طور چشمگیری افزایش یابد.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ