وزیر نفت:

رؤیای توقف صادرات نفت ایران محقق نمی‌شود

اقتصاد ایران: وزیر نفت ایران تأکید کرد که ایالات متحده هرگز نخواهد توانست صادرات نفت ایران را به صفر برساند، حتی با وجود تحریم‌های جدید اعمال‌شده توسط دونالد ترامپ.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران محسن پاک‌نژاد ، وزیر نفت ایران، در واکنش به فرمان اجرایی اخیر دونالد ترامپ ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، برای اعمال فشار حداکثری بر صنعت نفت ایران، اظهار داشت: «مسدود کردن صادرات نفت ایران یک رؤیای دست‌نیافتنی است.»

وی با تأکید بر اینکه ایران همواره راه‌ حل‌هایی برای دور زدن تحریم‌های آمریکا پیدا خواهد کرد، افزود: «هرچه محدودیت‌ها بیشتر شوند، راه‌ حل‌های ما پیچیده‌تر خواهند شد.» پاک‌نژاد خاطرنشان کرد که متخصصان و کارکنان صنعت نفت ایران توانایی مقابله با مشکلات ناشی از تحریم‌های آمریکا بر تولید و صادرات نفت کشور را دارند.

این اظهارات چند روز پس از آن مطرح شد که ترامپ اعلام کرد قصد دارد با استفاده از رژیم تحریم‌های یک‌جانبه واشنگتن، جریان نفت ایران به بازارهای آسیایی و سایر مناطق را متوقف کند.

ترامپ در سال ۲۰۱۸ نخستین دور از تحریم‌ها علیه صادرات نفت ایران را اعمال کرد که منجر به کاهش موقت صادرات نفت کشور در اواخر ۲۰۱۹ و اوایل ۲۰۲۰ شد. با این حال، در سال‌های اخیر، صادرات نفت ایران به تدریج به سطوح پیش از تحریم بازگشته و برآوردها نشان می‌دهد که کشور بیش از ۱.۸ میلیون بشکه در روز نفت، عمدتاً به مشتریانی در چین، صادر می‌کند.

این در حالی است که صادرات نفت ایران در سال ۲۰۱۹ به حداقل ۳۰۰ هزار بشکه در روز کاهش یافته بود، زمانی که ترامپ معافیت‌های تحریمی اعطا شده به مشتریان اصلی نفت ایران را لغو کرد.

پاک‌نژاد با اشاره به تجربه ناکامی سیاست فشار حداکثری آمریکا در دوره نخست ریاست‌جمهوری ترامپ (۲۰۱۶-۲۰۲۰)، تصریح کرد: «آن‌ها می‌خواهند دوباره این سیاست را امتحان کنند و بار دیگر شکست خواهند خورد.»

این اظهارات نشان‌دهنده عزم ایران برای ادامه صادرات نفت خود، علی‌رغم تلاش‌های آمریکا برای محدود کردن آن است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ