معاون ارزی سابق بانک مرکزی عنوان کرد:

کاهش تحریم‌ها شرط ایران برای بازگشت به مذاکرات

اقتصاد ایران: معاون ارزی اسبق بانک مرکزی گفت: با توجه به اینکه نرخ ارز با شکل‌گیری فضای هیجانی پرش‌های بلندی را در چند روز تجربه کرده، این احتمال وجود دارد که نرخ ارز به قیمت‌های قبلی عقب‌نشینی کند.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ، سید کمال سیدعلی، معاون ارزی اسبق بانک مرکزی درباره نوسانات ارزی اخیر، گفت: طی روزهای اخیر شاهد افزایش نرخ ارز بودیم و این در حالی است که به گفته وزیر نفت، در دی‌ماه رکورد فروش نفت ایران شکسته شده است.

سیدعلی اضافه کرد: خوشبختانه متقاضیان ارز به راحتی می‌توانند نیازهای ارزی خود را در مرکز مبادله ایران تأمین کنند و روند تخصیص ارز در بازار ارز تجاری بهبود یافته است. این موارد نشان می‌دهد که کشور مشکلی در تأمین ارز نیازهای واقعی ندارد.

معاون ارزی اسبق بانک مرکزی اظهار داشت: نرخ ارز بازار ارز تجاری نزدیک به نرخ ارز بازار آزاد بوده و به صورت توافقی و غیردستوری معامله می‌شود، این موضوع موجب جذابیت صادرات شرکت‌ها نیز شده است.

سیدعلی عنوان کرد: با وجود عوامل بنیادین خوب اقتصادی، آن چیزی که موجب شده در چند روز نرخ ارز چندین هزار تومان افزایش یابد، ناشی از عوامل سیاسی است. به‌عبارتی، دشمن همزمان هم تهدید می‌کند و هم پیشنهاد مذاکره می‌دهد. بنابراین اگر تهدید تحریم‌های جدید صورت نمی‌گرفت، امکان شروع مذاکرات برجامی زیاد بود.

معاون ارزی اسبق بانک مرکزی تصریح کرد: مذاکره در شرایطی صورت می‌گیرد که دو طرف به‌صورت متوازن به یکدیگر امتیاز بدهند و امتیاز دریافت کنند. اما زمانی که تحریم‌های جدید اعمال می‌شود، مذاکره سرانجامی نخواهد داشت.

وی افزود: بنابراین، دشمن باید تحریم‌های نفتی را کاهش دهد تا ایران ترغیب شود مذاکره کند.

سیدعلی در پایان تأکید کرد: با توجه به اینکه نرخ ارز با شکل‌گیری فضای هیجانی پرش‌های بلندی را در چند روز تجربه کرده، این احتمال وجود دارد که نرخ ارز به قیمت‌های قبلی عقب‌نشینی کند.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ