اختصاصی اکونیوز|

کاهش بهره وری اروپا بدلیل عقب‌ماندگی فناوری

اقتصاد ایران: رقابت پذیری اتحادیه اروپا به دلیل رشد کند بهره وری و عقب ماندگی در پیشرفت های فناوری در مقایسه با سایر اقتصادهای توسعه یافته مانند ایالات متحده، بریتانیا، ژاپن، کره جنوبی و کانادا در حال کاهش است.

به گزارش بخش بین الملل خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از Ecipe، این وب سایت در گزارشی به کاهش بهره‌وری نیروی کار رد اروپا اشاره کرد و نوشت: رشد بهره وری نیروی کار به طور قابل توجهی در این مناطق کاهش یافته است و اروپا بیشترین کاهش را تجربه کرده است. به طور مشابه، رشد بهره وری کل عوامل (TFP) که نوآوری و تغییرات تکنولوژیکی را اندازه گیری می کند، نیز شاهد کاهش مستمر در منطقه یورو بوده است.

اتحادیه اروپا همچنین در نوآوری عقب مانده است، همانطور که با کاهش در درخواست های ثبت اختراع جهانی مشهود است. در حالی که اتحادیه اروپا زمانی دومین منطقه نوآور بود، اکنون به جایگاه چهارم سقوط کرده است و کشورهایی مانند ژاپن، کره و چین به سرعت در حال پیشرفت هستند.

منطقه یورو در هزینه های تجاری تحقیق و توسعه نسبت به اندازه اقتصادی خود عملکرد ضعیفی دارد. علاوه بر این، زمینه های تحقیقاتی در اتحادیه اروپا به سختی تغییر کرده است و تمایل به بخش های "فناوری متوسط" مستقر مانند قطعات خودرو وجود دارد، در حالی که سایر اقتصادهای پیشرفته، تلاش های فناوری متوسط تحقیق و توسعه را با تلاش های فناوری پیشرفته در بخش هایی مانند نرم افزار، الکترونیک کامپیوتر و بیوتکنولوژی تکمیل کرده اند.

برای معکوس کردن این روند، اتحادیه اروپا باید هزینه های تحقیق و توسعه عمومی و خصوصی را افزایش دهد و سیاست های درستی را برای شرکت های اتحادیه اروپا تعیین کند تا با ترویج شرکت ها در خط مقدم فناوری، در فناوری های جدید پیشرو باشند. این شامل ایجاد یک چارچوب قانونی باثبات و قابل پیش بینی، سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه، سرمایه انسانی و دارایی های مشهود و نامشهود و تسهیل ادغام سرمایه، کالاها و خدمات در داخل اتحادیه اروپا است.

برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ