مالیات باید از بنگاه‌های پردرآمد اخذ شود

اقتصاد ایران: یک تحلیلگر اقتصادی با بیان اینکه مالیات باید از بنگاه‌های پردرآمد اخذ شود، گفت: دولت از واحدهای مسکونی و خودروهای لوکس مالیات زیادی نمی گیرد و در نتیجه درآمد مالیاتی زیادی هم به دست نمی آورد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، احسان سلطانی تحلیلگر مسائل اقتصادی در رابطه با طرح نشان دار کردن مالیات و تأثیر آن در پرداخت بیشتر مالیات اظهار کرد: هیچ شکی نیست که این طرح می‌تواند در تحقق پرداخت مالیات بیشتر اثرگذار باشد.

وی عنوان کرد: وزیر اقتصاد به جای تمرکز روی گرفتن مالیات از ثروتمندان، روی نرخ ارز تمرکز کرده است. به نظر می‌رسد مسئولین اعتقاد زیادی به مالیات گرفتن ندارند چرا که بسیاری از این آقایان بنگاه دار و بانکدار هستند و تضاد منافعی وجود دارد که مانع تحقق لزوم پرداخت مالیات از سوی آنها می‌شود.

این تحلیلگر اقتصادی گفت: اتاق‌های بازرگانی هم اعتقادی به پرداخت مالیات ندارند و معتقدند اخذ مالیات روی تولید اثرگذار است. وزیر اقتصاد با افزایش نرخ ارز تورم ایجاد کرد و با مالیات تورمی که روی اقشار متوسط فشار می‌آورد، درصدد جبران است.

سلطانی با اشاره به طرح نشان دار کردن مالیات تأکید کرد: این امر، فی البداهه امر بدی نیست اما اجرای آن هزاران مشکل به همراه خواهد داشت. اعتقاد من این است که مالیات باید از بنگاه‌های پردرآمد اخذ شود. در کشور ما بیش از نیمی از بودجه دولت اجاره ملک گرفته می‌شود. مالیات ۲۵ درصد اجاره املاک و یا مالیات خودروهای لاکچری چه شد؟ مالیات اینها گرفته نمی‌شود و در نتیجه آن دولت بی پول می‌شود.

وی گفت: کار اصلی وزارت دارایی اخذ مالیات است. مالیات بر عایدی سرمایه چه شد؟ آنکه اعتقاد به پرداخت مالیات داشته باشد، مالیات می‌دهد و آنکه قصدش را نداشته باشد به دنبال آن است که به هر طریقی سر مردم و مملکت کلاه بگذارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ