امام جمعه اهل سنت بندرعباس در همایش اقتصاد دریاپایه:

دانشگاه هرمزگان رشته‌های غیرمرتبط با سیاست‌های کلان را حذف کند

اقتصاد ایران: استان هرمزگان ؛ بندرعباس-امام جمعه اهل سنت بندرعباس در همایش اقتصاد دریاپایه بر اهمیت توجه به علم و دانش به عنوان پیش‌نیاز حکمرانی موفق تأکید کرد.

 به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران از هرمزگان، شیخ یوسف جمالی در دومین کنفرانس بین المللی اقتصاد دریاپایه با اشاره به اینکه توجه به علم و دانش باید مقدمه‌ای برای بحث حکمرانی و اقتصاد دریایی باشد، افزود: اگر نیازهای علمی و دانشگاهی تأمین نشود، سایر مسائل تابعی از آن خواهند بود و بی نتیجه می شود.

وی به اهمیت علم و دانش در دین اسلام اشاره کرد و گفت: خداوند در بحث خلقت انسان، ابتدا آموزش داد و سپس عرضه کرد. این نشان‌دهنده اهمیت آموزش و علم در اسلام است.

وی همچنین به اهمیت توجه به فرهنگ و تاریخ محلی و بومی اشاره کرد و تصریح کرد: مردان و زنان هرمزگان با توجه به زیست‌بوم و شرایط اقلیمی خود، لباس‌های سنتی خاصی را انتخاب کرده‌اند که هم مناسب شرایط آب‌وهوایی است و هم جنبه‌های دینی و فرهنگی را رعایت می‌کند. این نشان می‌دهد که تحمیل از بیرون نمی‌تواند نتیجه مطلوبی داشته باشد و باید به فرهنگ بومی احترام گذاشت.

شیخ جمالی با تأکید بر اینکه تغییر رویکردها و هم‌پوشانی سیاست‌ها می‌تواند به نتیجه مطلوب برسد، اظهار داشت: دانشگاه‌ها و حوزه‌های مرتبط با آن باید همسو باشند تا حکمرانی موفق به ظهور برسد. اگر این هماهنگی وجود نداشته باشد، جلسات و پنل‌ها نتیجه‌ای نخواهد داشت.

امام جمعه اهل سنت و جماعت بندرعباس، از دست اندرکاران دانشگاه هرمزگان خواست، رشته‌های غیرمرتبط با سیاست‌های کلان را حذف و رشته‌های مورد نیاز اقتصادی و علمی را جایگزین کند تا بتواند به نیازهای ضروری منطقه و استان پاسخ دهد.

انتهای پیام/

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ