یک کارشناس اقتصادی عنوان کرد:

نوسان دلار با تحولات منطقه دور از انتظار نبود

اقتصاد ایران: یک کارشناس اقتصادی گفت: افزایش نرخ دلار در بازار غیررسمی به دلیل افزایش انتظارات تورمی ناشی از تحولات منطقه و سقوط دولت بشار اسد و همچنین همزمانی با آغاز سال نو میلادی است که دور از انتظار نبود، بنابراین در صورت آرام شدن منطقه روند بازار به ثبات و تعادل بازمی‌گردد.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،  سیدکمال سید علی؛ معاون ارزی اسبق بانک مرکزی با اشاره به نوسان روزهای اخیر بازار ارز گفت: افزایش نرخ دلار در بازار غیررسمی به دلیل افزایش انتظارات تورمی ناشی از تحولات منطقه و سقوط دولت بشار اسد و همچنین همزمانی با آغاز سال نو میلادی است که دور از انتظار نبود، بنابراین در صورت آرام شدن منطقه روند بازار به ثبات و تعادل بازمی‌گردد.

این کارشناس مسائل ارزی درباره تأثیر سامانه ارز تجاری بر نرخ و بازار ارز نیز گفت: بازار ارز تجاری به صادرکنندگان کمک می‌کند تا به قیمت واقعی ارز نزدیک‌تر شوند؛ ضمن اینکه با چنین فرآیندی یک گام دیگر به تک نرخی شدن ارز نزدیک شده‌ایم که ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

وی افزود: این موضوع تأثیر مثبتی بر شرکت‌های صادرکننده خواهد داشت، همچنین باعث کاهش نارضایتی صادرکنندگان در ارتباط با پایین بودن نرخ فروش اجباری ارز در نیما می شود.
.
سیدعلی ادامه داد: بازار ارز تجاری برای واردکنندگان نیز تغییراتی ایجاد خواهدکرد، زیرا  کالای خود را با نرخ منطقی‌تر می‌فروشند و در نتیجه رانت کمتری توزیع می‌شود و این تغییرات به نفع اقتصاد کشور خواهد بود.

معاون ارزی اسبق بانک مرکزی در پایان سخنان خود اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به پایان سال میلادی و افزایش تقاضای ارز، بدون شک آنگونه که عنوان شده، اگر مدت ثبت سفارش کاهش یابد، قیمت‌ها کنترل خواهد شد، اما این موضوع به منابع بانک مرکزی بستگی دارد تا تخصیص ارز با سرعت بیشتری انجام شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ