وزیر اقتصاد اعلام کرد:

اصلاح یکباره ناترازی ها نه امکان پذیر است و نه ضروری

اقتصاد ایران: وزیر اقتصاد گفت: اصلاح اقتصاد نیاز به زمان دارد. به جای تغییرات ناگهانی و شوک‌آور، باید به تدریج مشکلاتی مثل کسری بودجه، ناترازی‌ها و دخالت بیش از حد دولت در اقتصاد را حل کنیم.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد در کانال تلگرامی اش نوشت: روز گذشته به دعوت مجمع تشخیص مصلحت نظام، گزارش تحلیلی از وضعیت شاخص‌های کلان اقتصادی و عوامل مؤثر بر وضعیت جاری متغیرهای کلان اقتصادی برای اطلاع اعضای محترم مجمع ارائه کردم.

وی افزود: مشکل اصلی اقتصاد ما، شیوه مدیریت و حکمرانی اقتصادی است. نمود حکمرانی در ناترازی، کسری بودجه‌های سالانه و تورم بالا و خود تداوم بخش است.

وزیر اقتصاد ادامه داد: اصلاح یکباره ناترازی ها نه امکان پذیر است و نه ضروری است. مشخص کردن ناترازی های عمده و اصلاح تدریجی آنها می‌تواند مسیر حرکت از یک تعادل دربرگیرنده رشد پایین و تورم بالا به یک تعادل بهتر را هموار کند. اولویت با اصلاح چند ناترازی جدی است که زمینه ساز بازگشت اقتصاد به مسیر تعادلی را فراهم خواهد کرد. این اصلاحات الزاماً قیمتی نمی‌تواند باشد.

همتی گفت: اصلاح اقتصاد نیاز به زمان دارد. به جای تغییرات ناگهانی و شوک‌آور، باید به تدریج مشکلاتی مثل کسری بودجه، ناترازی‌ها و دخالت بیش از حد دولت در اقتصاد را حل کنیم. برای بهبود اقتصاد، علاوه بر حذف رانت‌ها، می‌بایست فضای کسب و کار را رقابتی و با بهبود تعاملات بین المللی، انتظارات را مدیریت کرده وبرای سرمایه گذاری جذاب کنیم.

وی افزود: امید است با برنامه‌های در دست اقدام، اقتصاد ملی پیش‌بینی پذیرتر شده و سرمایه‌های بیشتری برای تأمین رشد اقتصادی به کار گرفته شود.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ