رئیس سازمان برنامه و بودجه:

توسعه اقتصاد دریامحور اولویت رئیس جمهور است

اقتصاد ایران: رئیس سازمان برنامه و بودجه در همایش توسعه اقتصاد دریامحور در جزیره ابوموسی تاکید کرد؛ جزایر خلیج فارس نگین‌های پرارزش اقتصاد دریامحور ایران هستند.

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران ،  حمید پورمحمدی، معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه توسعه اقتصاد دریامحور اولویت مهم رئیس جمهور است، توجه سیاستگذاران و مدیران کشوری به جغرافیای ایران را برای داشتن تصویری روشن از قابلیت ها و نیازها ضروری خواند و گفت: همه سیاستگذاران محتاج جغرافیای کشور هستند تا بتوانند توسعه را برای مردم به ارمغان آورند.

وی با اشاره به اینکه رویکردها و رقابت های راهبردی کشورها بر مبنای توسعه استوار شده است، افزود: کشور ما یکی از بهترین و ارزان‌ترین مقاصد گردشگری دنیاست و در آنِ واحد یک طرف کشور زمستان و نقطه دیگر بهار و تابستان است و علاوه بر این، تنوع زبان، ادیان، مذاهب و ظواهر ویژگی‌های دیگریست که ایران را متمایز کرده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه در همایش توسعه پایدار دریامحور از پنجره جزایر ایرانی با انتقاد از متمرکز بودن غالب ثروت در مراکز، گفت: سال‌های زیادی بهترین موقعیت‌های سرمایه گذاری در مرز‌های دریایی را از دست دادیم و حالا سیاست دولت توسعه دریامحور است.

وی با تاکید بر اینکه باید از دریا و موهبت هایی که در اختیار داریم استفاده کنیم، تصریح کرد: عمران و آبادانی جزایر باید در اولویت توسعه باشند، زیرا که این جزایر برای اقتصاد ما مثل نگین انگشتری هستند و لازم است که رویکردهای اقتصادی با اتکا به ۳۴ جزیره کشورمان پیش رود.

براساس مواد ۶۰ تا ۶۳ برنامه هفتم توسعه که معطوف به «اقتصاد دریامحور» است، دولت مکلف شده است نسبت به توسعه زیرساخت‌ها در استان‌های ساحلی جنوب کشور، اقدام کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ