رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس:

ناترازی مرکب در کشور نتیجه حکمرانی ناتراز است

اقتصاد ایران: به گفته رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ناترازی از چند بخش در کشور به ناترازی‌ مرکب تبدیل شده است که نتیجه حکمرانی ناتراز است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، سید شمس الدین حسینی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس امروز در همایش بانکداری نوین و نظام پرداخت گفت: ناترازی‌ها در کشور از یک بخش چند بخش عبور کرده است و ناترازی مرکب شده است. وقتی ناترازی مرکب می‌شود حکمران باید به خودش نهیب بزند چون اگر حکمرانی تراز باشد ناترازی مرکب نمی‌شود.

وی ادامه داد: البته ویژگی ناترازی سرایت پذیری است. همین موضوع را در نظر بگیرید شیوه مدیریت ما در انرژی باعث ناترازی در بخش انرژی شده است.

حسینی بیان کرد: در فاصله کمتر از ۵ سال از صادر کننده خالص سوخت تبدیل به وارد کننده خالص سوخت شده‌ایم. این یعنی ناترازی در تراز پرداخت. الان در حالی دچار ناترازی در تراز پرداخت‌ها شدیم که در گذشته از این منابع برای جبران کسری‌ها استفاده می‌کردیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: در حال حاضر ۳۰ هزار میلیارد تومان برای تهاتر سوخت در نظر گرفته شده یعنی کمک گرفتن از بودجه فقط برای سوخت.

حسینی با اشاره به اینکه فصل بودجه است، بیان کرد: حکمرانان نیازمند کمک هستند به آن‌ها کمک کنید. کسانی هستند که از علم استفاده میکنند و غرق در روزمرگی نمی‌شوند. اگر ثمره این همایش‌ها این باشد که غرق در روزمرگی نشویم و به مباحث اساسی بپردازیم هم می‌توانیم ناترازی‌ مرکب را برطرف کنیم و هم دچار غافلگیری و غفلت در حکمرانی نشویم.

وی افزود: ما چون دچار غافلگیری حکمرانی در فضای مجازی و فضای دیجیتال شده‌ایم فضای مجازی را سرکوب کرده‌ایم که نتیجه هم نمی‌دهد.
حسینی با بیان اینکه تجارت جلوتر از حکمرانی حرکت می‌کند، گفت: تکنولوژی هم همین است. تکنولوژی را یک جوان خلق می‌کند و مزایایی دارد که مردم آن را درک می‌کنند. تکنولوژی شتابان در حال حرکت است و ما می‌خواهیم شتابان با آن برخورد کنیم که نتیجه نگرفته‌ایم.
برچسب‌ها :

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ