یک اقتصاددان مطرح کرد:

تأثیر قطعنامه شورای حکام بر نوسان دلار موقتی است

اقتصاد ایران: یک اقتصاددان گفت: همواره این واقعیت‌های اقتصادی است که بر بازار ارز و سایر بازارها حاکم می‌شود و عوامل سیاسی، تأثیری هیجانی و کوتاه‌مدت دارند.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، جمشید عدالتیان اقتصاددان و عضو اتاق بازرگانی ایران  درباره اثر تصویب قطعنامه شورای حکام علیه ایران بر شرایط اقتصادی کشور گفت: در کل وقایع سیاسی، بسته به عمق و سطح اهمیت آن‌ها، معمولاً اثری کوتاه‌مدت بر اقتصاد دارند و اغلب بین یک تا دو هفته تأثیرگذار هستند. در نهایت، این واقعیت‌های اقتصادی است که بر بازار ارز و سایر بازارها حاکم می‌شود.

وی افزود: وقایع سیاسی همواره اثری هیجانی بر بازار ارز دارند، اما این اثرات به زودی خنثی می‌شوند.

این اقتصاددان در خصوص عوامل مؤثر بر قیمت طلا نیز اظهار کرد: چند عامل بر قیمت طلا مؤثر است که یکی از آن‌ها قیمت جهانی طلاست و در حال حاضر روند افزایشی دارد. عامل دیگر نیز نرخ دلار آزاد و در نهایت حباب قیمتی طلا و سکه است که متأثر از عوامل غیراقتصادی و به طور موقت نوسان داشته است. طبیعتاً افزایش عرضه سکه توسط بانک مرکزی و ضرب سکه‌های جدید با تاریخ ۱۴۰۳، حباب سکه را کاهش می‌دهد، اما ارزش اصلی طلا که به قیمت انس جهانی وابسته است، در سراسر دنیا در حال افزایش است.

عدالتیان در پایان به راه‌اندازی بازار ارز توافقی توسط بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: این اقدام حرکتی مثبت در مسیر رسیدن به ارز تک‌نرخی است. همچنین راه‌اندازی این بازار می‌تواند صادرات را تقویت کند. البته به دلیل وجود تورم‌های داخلی، ممکن است دوباره قیمت‌ها کمی با نوسان مواجه شوند که به هر حال طبیعی است و نسبت به فواید عملکرد بازار توافقی موضوع مهمی نیست.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ