فراخوان برنامه تابستانه دانشمندان جوان در سال ۲۰۲۵

اقتصاد ایران: مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی (یاسا) هر ساله میزبان ۵۰ دانشجوی دکترا از کشورهای مختلف است. در این برنامه دانشجویان به اجرای پروژه‌های مرتبط با زمینه‌های تحقیقاتی یاسا می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد علم ایران، مؤسسه بین‌المللی تحلیل سامانه‌های کاربردی (IIASA) طبق روال همه‌ساله، فراخوان مدرسه تابستانی دانشمندان جوان را اعلام کرده است. در چارچوب این فراخوان، سالیانه ۵۰ دانشجوی دکترا از سراسر دنیا می‌توانند به مدت سه ماه (از ماه ژوئن تا آگوست)، پژوهشی مرتبط با رساله دکتری خود انجام دهند. طی این مدت، پژوهشگران ضمن بهره‌مندی از دانش متخصصان برجسته یاسا به سامانه‌ها و نرم‌افزارهای منحصربه‌فرد یاسا نیز دسترسی خواهند داشت. با توجه به عضویت بنیاد ملی علم ایران در مؤسسه IIASA واجدین شرایط ایرانی نیز می‌توانند از تسهیلات این فراخوان استفاده کنند.

جهت شرکت در این فراخوان متقاضیان باید فرم نهایی پروپوزال خود را پس از ارسال به مؤسسه IIASA از طریق ایمیل international@insf.org به بنیاد ملی علم ایران نیز ارسال کنند. پروپوزال‌هایی که صرفا به یکی از دو سازمان ارسال شده باشد، واجد شرایط ارزیابی نیست.

همچنین، مهلت ارسال پروپوزال تا ۲۴ دی‌ماه است و این زمان تمدید نخواهد شد. اطلاعات کامل در خصوص جزئیات این فراخوان از طریق لینک زیر در پورتال مؤسسه یاسا در دسترس است: https://iiasa.ac.at/capacity-development/application-information

یاسا، مؤسسه‌ای است پیشرو در زمینه تحلیل سیستمی که با انجام پژوهش‌های سیاست‌محور به‌دنبال حل چالش‌هایی است که رویارویایی با آنها از عهده یک کشور یا یک زمینه علمی خارج است. این چالش‌ها عبارتند از تغییر اقلیم، تنوع زیستی، امنیت، انرژی و توسعه پایدار که باید از طریق همکاری‌های بین‌المللی حل شوند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ