بدترین روزها برای طلای جهانی رقم خورد!

اقتصاد ایران: قیمت طلا در مسیر بدترین کاهش هفتگی خود از سال ۲۰۲۱ پس از پیروزی ترامپ تعیین شد.

 به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،  قیمت طلا با توجه به تحت فشار قرار گرفتن سود، تقویت دلار آمریکا و کاسته شدن امیدها به کاهش نرخ بهره پس از پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات آمریکا در مسیر بدترین کاهش هفتگی خود در بیش از سه سال گذشته قرار دارد.

قیمت طلا به رکوردهای منتهی به انتخابات ریاست جمهوری رسید، اما از آن زمان تاکنون کاهش یافته و معاملات را با بزرگترین کاهش هفتگی قیمت از زمان قرنطینه کووید در مارس ۲۰۲۰ به پایان رساند.

معاملات آتی طلا در هفته گذشته بیش از ۵ درصد کاهش یافته و به ۲۵۶۸ دلار  و ۲۰ سنت در هر اونس رسیده است و از بالاترین رکورد ۲۸۰۱ دلار و ۸۰ سنت در ۳۰ اکتبر ۸.۳ درصد کاهش یافته است. این کاهش حدود دو ماه سودی را که سرمایه‌گذاران از نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری نگران بودند و پول‌ها را در دارایی امن قرارداده بودند، از بین برد.

تحلیلگران سیتی در گزارشی اخیر گفتند که قیمت طلا اغلب بلافاصله پس از انتخابات ریاست جمهوری کاهش می‌یابد و در جهت مخالف سهام حرکت می‌کند. هر چه سهام در این دوره‌ها افزایش یابد، طلا تمایل بیشتری به کاهش پیدا می‌کند، زیرا سرمایه‌گذاران پول را به سرمایه‌گذاری‌های پرریسک‌تر بر می‌گردانند.

تحلیلگران سیتی که انتظار دارند رالی طلا در نهایت از سر گرفته شود و در ۶ ماه آینده به ۳۰۰۰ دلار در هر اونس برسد. آن‌ها به مشتریان توصیه کردند قیمت‌های زیر ۲۷۰۰ دلار را خریداری کنند.

کاهش نرخ بهره باعث جذابیت طلا نسبت به اوراق قرضه می‌شود. بانک‌های مرکزی احتمالاً به احتکار این فلز گرانبها ادامه می‌دهند. چشم انداز سیاست تعرفه‌ای ترامپ که تورم را تقویت می‌کند، می‌تواند تقاضا برای محافظت در برابر افزایش قیمت‌ها را ایجاد کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ