وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد:

ایران به دنبال واردات کالاهای اساسی از قزاقستان

اقتصاد ایران: وزیر جهاد کشاورزی ایران از آمادگی شرکت بازرگانی دولتی ایران برای واردات کالاهای اساسی به ویژه دانه‌های روغنی و نهاده دامی از آستانه را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، غلامرضا‌ نوری در دیدار اونالبایف سفیر قزاقستان در ایران ضمن برشمردن اشتراکات فرهنگی دو ملت گفت: رابطه جغرافیایی و قرابت سرزمینی بین دو کشور عامل پیوند فرهنگی دو ملت است.

وزیر جهادکشاورزی همکاری‌های کشورمان با قزاقستان را در اجرای تفاهمات نوزده دوره گذشته را رو به پیشرفت توصیف کرد و بر افزایش حجم تجارت بین دو کشور تاکید کرد.

وی اظهار امیدواری کرد؛ به پشتوانه اشتراکات فرهنگی و سابقه تمدنی بتوانیم همکاری‌های موثری به ویژه در حوزه کشاورزی و اقتصادی داشته باشیم.

وزیر جهاد کشاورزی در این دیدار توانمندی کشورمان در حوزه خدمات فنی مهندسی، حمل و نقل و ذخیره غلات را برشمرد و یادآور شد: فعال شدن کریدور شمال و جنوب و دسترسی قزاقستان به آب‌های آزاد و در مقابل ورود محصولات ایرانی به کشورهای اوراسیا از زمینه‌های مهم همکاری دو کشور است.

وی آمادگی شرکت بازرگانی دولتی ایران را برای واردات کالاهای اساسی به ویژه دانه‌های روغنی و نهاده دامی اعلام کرد.

نوری با اشاره به برگزاری چندین دوره از اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور تصریح کرد: جلسات کارشناسی و برآورد درخواست طرفین، بیستمین اجلاس همکاری  تهران و آستانه را پربارتر از گذشته خواهد ساخت.

حجم تبادلات دو کشور راضی کننده نیست

سفیر قزاقستان در ایران هم با اشاره به حجم تبادلات تجاری میان دو کشور ابراز امیدواری کرد؛ این روابط در اجلاس بیستم از پویایی بیشتر برخوردار شود.

اونالبایف با تاکید بر خواست سران دو کشور در تعمیق و گسترش روابط افزود: ایران و قزاقستان در زمینه کشاورزی، صنایع تبدیلی و کشت فراسرزمینی فرصت‌های خوبی دارند و سفارت برای همکاری گسترده در زمینه‌های یاد شده، اعلام آمادگی می‌کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ