مهاجرت ناجی رشد اقتصادی اروپا خواهد شد؟

اقتصاد ایران: سیاست‌های مهاجرتی قوی می‌تواند باعث رشد در اروپا و آسیای مرکزی شود.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، بانک جهانی اعلام کرد که جمعیت در سن کار در اروپای غربی بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۵۰ به میزان ۱۴ درصد کاهش می‌یابد و سیاست‌های مهاجرتی قوی می‌تواند به رشد و رقابت در اروپا و آسیای مرکزی کمک کند.

در این گزارش آمده است که پیر شدن جمعیت، مهاجرت را برای باز کردن قفل رشد اقتصادی، تقویت رقابت و مقابله با نابرابری‌ها در اروپا و آسیای مرکزی حیاتی می‌کند.

این سازمان افزود: با افزایش سن جمعیت در کشورهای با درآمد بالا و متوسط ‌در سراسر جهان، رقابت برای کارگران تشدید می‌شود.

بانک جهانی اعلام کرد: جمعیت در سن کار در غرب اروپا بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۵۰ به میزان ۱۴ درصد کاهش می‌یابد که بر نیاز به جذب کارگران خارجی به منظور حفظ رشد اقتصادی در دهه‌های آینده تاکید کرد.

بیزنس نوشت، همچنین در بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا، مهاجرت جریان‌های درآمدی را از طریق حواله‌ها، سرمایه‌گذاری‌ها و انتقال مهارت‌ها و چالش‌هایی مانند فرار مغزها نیز ایجاد می‌کند.

میکال روتکوفسکی، مدیر منطقه‌ای توسعه انسانی بانک جهانی گفت: با مدیریت خوب، مهاجرت می‌تواند برای همه افراد درگیر یعنی کشورهای مبدا، کشورهای مقصد و خود مهاجران کارساز باشد.

وی افزود: سیاست‌های مهاجرتی موثر می‌تواند به تطبیق مهارت‌های کارگران با نیازهای کشورهای مقصد، تقویت حمایت از پناهندگان و کاهش فشارهایی که مردم را مجبور به مهاجرت می‌کند نیز کمک کند.

این گزارش همچنین نشان داد که انتظار می‌رود افزایش نابرابری‌های درآمدی، تغییرات آب‌وهوایی و درگیری‌ها روند مهاجرت جهانی را هدایت کند.

بانک جهانی به دولت‌ها توصیه کرد که بین مهاجران با مهارت بالا و کم مهارت و همچنین پناهندگان تمایز قائل شوند و راه‌حل‌هایی را برای نیازهای خاص مردم و دلایل مهاجرت ایجاد کنند.

در این گزارش آمده است که سیاست‌های مبتنی بر شواهد که حرکت‌های فرامرزی امن و منظم را ترویج می‌کنند، برای به حداکثر رساندن دستاوردهای مشترک مهاجرت ضروری هستند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ