رئیس اتاق بازرگانی ایران و عمان عنوان کرد:

رشد تجارت با عمان درانتظار راه‌اندازی خط کشتیرانی

اقتصاد ایران: رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان از هدف‌گذاری برای تجارت پنج میلیارد دلاری دو کشور خبر داد و گفت که علت عمده کم‌تر بودن تجارت ایران با عمان نسبت به امارات، علاوه بر موانع تحریم این است که هنوز خط کشتیرانی منظم بین ایران و عمان نداریم که علارغم مذاکرات صورت گرفته، به دلیل کمبود منابع مالی محقق نشده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، جمال رازقی با بیان اینکه تجارت ایران و عمان در حال رشد است و در نیمه اول امسال هم تجارت دو کشور رشد داشته، گفت: البته این آمار تجارت رسمی است. با این حال اگر با حجم تجارت کشور با عمان را با کشور امارات مقایسه کنیم، می‌توان گفت هنوز این رقم کم است.

به گفته وی علت عمده این وضعیت علاوه بر موانع تحریم این است که هنوز خط کشتیرانی منظم بین ایران و عمان نداریم. البته اقداماتی در این رابطه انجام شده و اتاق مشترک ایران و عمان با اتاق بازرگانی عمان توافق کرده طرف عمانی و طرف ایرانی هر کدام ۵۰ درصد یارانه را برای مدت مشخصی پرداخت کنند و طرف عمانی هم در این رابطه اعلام آمادگی کرده تا بتوانیم خط کشتیرانی منظم داشته باشیم. اما علی‌رغم اینکه اتاق مشترک بارها با سازمان توسعه تجارت مکاتبه کرده و حتی با وزیر سابق هم شفاهی صحبت شده و موافقت او را گرفته، این موضوع هنوز محقق نشده است.

رازقی با بیان اینکه خط کشتیرانی در توسعه تجارت دو کشور نفش مهمی ایفا خواهد کرد، تصریح کرد: علت محقق نشدن این موضوع هم کمبود منابع مالی در کشور است و مسئولان می‌گویند منابع کافی ندارند.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و عمان با بیان اینکه با چند خط کشتیرانی در یک سال گذشته صحبت کردیم و آن‌ها اعلام آمادگی کردند، اظهار کرد: اگر سازمان توسعه تجارت حداقل قبولی اولیه خود را اعلام کند، می‌توان هزینه‌ها را برآورد و اعلام کرد، اما در حال حاضر میزان منابع مورد نیاز برآورد نشده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد که در حال حاضر تجارت سالانه ایران و عمان تقریبا از سه میلیارد دلار عبور کرده است، اما اتاق مشترک برای تجارت پنج میلیارد دلاری هدف‌گذاری کرده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ