توسعه تعاملات تجاری ایران و چین با راهبردهای جدید

اقتصاد ایران: در دیدار معاون وزیر صمت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران با سفیر چین در ایران بر علاقه‌مندی دو کشور در زمینه توسعه همکاری‌های تجاری بر اساس گسترش ارتباطات و راهبردهای جدید تاکید شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، محمدعلی دهقان دهنوی در دیدار با زونگ پی‌وو سفیر چین در ایران، همکاری‌های تجاری ایران و چین را در بالاترین سطح دانست و افزود: سازمان توسعه تجارت ایران علاقه‌مند به توسعه و رشد همکاری‌های سازنده تجاری بین دو کشور است.

به گفته وی؛ عضویت ایران در پیمان‌های منطقه‌ای چون بریکس و شانگ‌های تسهیل‌گر همکاری‌های تجاری دو کشور خواهد بود.

معاون وزیر صمت به توسعه همکاری‌های دوجانبه از طریق برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی، انتقال تکنولوژی و توسعه تجاری در زمینه‌های صنعتی و معدنی تاکید کرد.

بر اساس اعلام سازمان توسعه تجارت ایران، در ادامه این دیدار زونگ پی‌وو سفیر چین در ایران بر شتاب‌گیری مثبت همکاری‌های تجاری دو کشور تصریح کرد.

وی با اشاره به لزوم توسعه مناسبات تجارت دو کشور در همه زمینه‌های اقتصادی، گفت: چین تمایل دارد که تبادلات تجاری خود با ایران را در همه زمینه‌ها تقویت کند.

گفتنی است در این دیدار محمد آقاجانلو رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) نیز حضور داشت و نقطه نظرات خود را در زمینه توسعه همکاری‌های مشترک ایران و چین در زمینه معدن و صنایع معدنی را بیان کرد.

آقاجانلو به انتقال تکنولوژی‌های مدرن از چین به ایران تاکید کرد و افزود: دانش روز، بهره‌وری استخراج معادن را افزایش خواهد داد و به فرآوری محصولات معدنی با ارزش افزوده بالاتر کمک خواهد کرد. همچنین تبادل دانش و تجربیات بین متخصصان و مهندسان معدنی دو کشور می‌تواند به بهبود مهارت‌ها و ارتقای استانداردها کمک کند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ