هوش مصنوعی گوگل با انرژی هسته‌ای قدرت می‌گیرد!

اقتصاد ایران: گوگل به منظور تولید مقادیر عظیمی از انرژی مورد نیاز برای مراکز داده هوش مصنوعی خود، قراردادی را برای استفاده از رآکتورهای کوچک هسته‌ای امضا کرده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران  به نقل از بی‌بی‌سی، گوگل به منظور تولید مقادیر عظیمی از انرژی مورد نیاز برای مراکز داده هوش مصنوعی خود، قراردادی را برای استفاده از رآکتورهای کوچک هسته‌ای امضا کرده است.

این غول فناوری آمریکا اعلام کرد که توافق با شرکت "کایروس پاور" موجب خواهد شد که اولین رآکتور هسته‌ای در دهه جاری میلادی مورد استفاده قرار گیرد و تا سال 2035 تعداد بیشتری از آن‌ها به کار گرفته شوند.

این شرکت‌ها جزئیاتی درباره ارزش این قرارداد یا محل احداث این نیروگاه‌ها ارائه نکرده‌اند.

شرکت‌های فناوری به طور فزاینده‌ای به منابع انرژی هسته‌ای روی می‌آورند تا برق مورد نیاز برای مراکز داده خود که هوش مصنوعی را تغذیه می‌کنند، تأمین کنند.

مایکل ترل، مدیر ارشد انرژی و اقلیم گوگل، گفته است: شبکه برق به منابع جدید انرژی نیاز دارد تا از فناوری‌های هوش مصنوعی پشتیبانی کند.

وی افزود: این توافق به تسریع یک فناوری جدید کمک می‌کند تا نیازهای انرژی را به شکلی پاک و قابل اعتماد برآورده کند و ظرفیت کامل هوش مصنوعی را برای همگان فراهم کند.

جف اولسون، مدیر اجرایی کایروس، اظهار داشت که این قرارداد با گوگل "برای تسریع تجاری‌سازی انرژی هسته‌ای پیشرفته از طریق نشان دادن امکان‌پذیری فنی و بازاری یک راه‌حل که برای کربن‌زدایی از شبکه‌های برق ضروری است، اهمیت دارد."

این برنامه‌ها هنوز نیاز به تأیید کمیسیون تنظیم مقررات هسته‌ای ایالات متحده و سازمان‌های محلی دارند تا بتوانند اجرایی شوند.

سال گذشته، سازمان‌های نظارتی ایالات متحده به "کایروس پاور" که در کالیفرنیا مستقر است، اولین مجوز در 50 سال گذشته را برای ساخت نوع جدیدی از رآکتور هسته‌ای اعطا کردند.

این شرکت در ماه ژوئیه، ساخت یک رآکتور آزمایشی را در تنسی آغاز کرد.

این استارتاپ در توسعه رآکتورهای کوچک‌تری تخصص دارد که به جای آب، از نمک مذاب به عنوان خنک‌کننده استفاده می‌کنند، در حالی که نیروگاه‌های هسته‌ای سنتی از آب استفاده می‌کنند.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ