پرداخت تسهیلات برای وکالتی کردن حساب‌ها ممنوع شد

اقتصاد ایران: بانک مرکزی در بخشنامه‌ای ممنوعیت اعطای هر گونه تسهیلات قرض‌الحسنه یا ارائه اعتبار به مشتریان با نرخ سود ترجیحی به منظور وکالتی کردن حساب‌های بانکی را ابلاغ کرد.

 به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، بانک مرکزی در بخشنامه‌ای موضوع ممنوعیت اعطای هر گونه تسهیلات قرض‌الحسنه یا ارائه اعتبار به مشتریان با نرخ سود ترجیحی به منظور وکالتی کردن حساب‌های بانکی را ابلاغ کرد.

در این بخشنامه که در تاریخ ۲۷ مرداد ماه صادر شده، آمده است: «به استحضار می‌رساند اخیراً مشاهده شده که برخی از بانک‌ها و مؤسسات اعتباری اقدام به انجام تبلیغات گسترده به منظور وکالتی نمودن حساب بانکی به همراه بهره‌مندی از تسهیلات قرض الحسنه و با ارائه اعتبار به مشتریان با نرخ‌های سود ترجیحی نموده‌اند.

شایان ذکر است با توجه به محدودیت منابع مالی در اختیار و کثرت تقاضای تسهیلات بانکی، اولویت در پرداخت تسهیلات بانکی با محوریت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و تسهیلات موضوع قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت قانون جهش تولید مسکن و… است و هر گونه اعطای تسهیلات بدون در نظر گرفتن اولویت‌های یاد شده فاقد وجاهت بوده و مورد پذیرش نیست.

تصریح می‌نماید عملکرد آن بانک / ‏‬ مؤسسه اعتباری در پرداخت تسهیلات تکلیفی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و چنانچه نتایج حاصله حاکی از عملکرد نامطلوب توأم با اعطای تسهیلات به روش صدرالاشاره باشد اقدامات انضباطی و نظارتی مقتضی علیه آن بانک مؤسسه اعتباری و اعضای هیئت مدیره ذی‌ربط معمول خواهد شد.

تاکید می‌گردد موضوع مطروحه از تاریخ این بخشنامه لازم‌الاجرا بوده فلذا خواهشمند است دستور فرمائید با لحاظ مفاد بخشنامه ٩٦ / ١٤٩١٥٣ مورخ ۱۳۹٦/٠٥/١٦ مراتب به تمامی واحدهای ذی‌ربط آن بانک مؤسسه اعتباری ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت دقیق به عمل آید.»

پرداخت تسهیلات برای وکالتی کردن حساب‌ها ممنوع شد

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ