تعلیق ثبت سفارش واردات خودرو تکذیب شد

اقتصاد ایران: معاون وزیر صمت ضمن تکذیب تعلیق ثبت سفارش واردات خودرو گفت: برای ثبت سفارش و واردات خودرو همکاری های خوبی با بانک مرکزی داشته ایم و هیچ مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

 به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در مورد اینکه گفته می‌شود از ابتدای سال هیچ گونه ثبت سفارشی برای واردات خودرو نداشته ایم، اظهار کرد: به هیچ عنوان این مساله صحت ندارد و کذب است.

وی در پاسخ به این سوال که در خبرهای آمده که خودروهایی که امسال وارد کشور شدند مربوط به ثبت سفارش‌های پارسال است، تصریح کرد: خیر؛ لزوماً این موارد به یکدیگر ارتباطی ندارند.

معاون وزیر صمت افزود: نکته اول که باید به آن توجه کرد اینکه حجم ثبت سفارش‌های سال قبل خوب بوده و بر همین اساس نیز حجم قابل توجهی از خودروهای وارداتی ناشی از ثبت سفارش‌های پارسال است. همچنین امسال نیز ثبت سفارش واردات خودرو ادامه دارد و عدد خوبی هم فقط در شش ماهه اول سال ثبت شده است.

ضیغمی ادامه داد: در مورد نکته دوم هم که مربوط به بحث تخصیص و تأمین ارز می‌شود باید بگویم که روند مثبت بوده و با همکاری بسیار خوب بانک مرکزی فرایند تخصیص و تأمین ارز در حال انجام است و بانک مرکزی برای کمک به تسهیل واردات تمام روش‌های ممکن برای تخصیص ارز را برای این بخش باز گذاشته است.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران درباره اینکه استفاده از سپرده‌های شخصی برای واردات همه خودروها مجاز است، گفت: بله؛ استفاده از این روش برای همه خودروها آزاد است منتهی اولویت با خودروهای برقی و هیربدی است.

گفتنی است، طبق آمار گمرک ایران علاوه بر بیش از ۱۵ هزار دستگاه خودرویی که طی ۵ ماهه امسال ترخیص شده، نزدیک به ۲۰ هزار دستگاه خودرو هم در گمرکات موجود است.

همچنین از ابتدای امسال تاکنون بالغ بر ۸۰۰ میلیون دلار تخصیص ارز توسط بانک مرکزی برای واردات خودرو انجام شده است.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ