۹۵۷شرکت دانش‌بنیان کلید توسعه پایدار بخش کشاورزی

اقتصاد ایران: رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: ۹۵۷ شرکت دانش‌بنیان، واحد و هسته‌های فناور در بخش کشاورزی، کلید توسعه پایدار و امنیت غذایی در برنامه هفتم توسعه است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، سیدمجتبی خیام‌نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات) با بیان اینکه ۹۵۷ شرکت دانش‌بنیان، واحد و هسته‌های فناور در بخش کشاورزی فعالیت می‌کنند، گفت: کشاورزی دانش‌بنیان به‌عنوان یک ضرورت انکارناپذیر برای ارتقای بهره‌وری و خودکفایی در تولید محصولات استراتژیک است.

وی با بیان اینکه کشاورزی سنتی مانع جدی بر سر راه تحول اقتصادی کشور است، گفت: استفاده از فناوری‌های نوین و دانش‌بنیان می‌تواند تحولی اساسی در بخش کشاورزی ایجاد کند.

رئیس سازمان تات افزود: در راستای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه و ایجاد امنیت غذایی پایدار، اجرای برنامه‌های نوآورانه در راستای حل چالش‌های کشاورزی در کشور ضروری است و با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه و بکارگیری دانش می‌توانیم گام‌های اساسی در جهت بهبود تولید محصولات کشاورزی و افزایش بهره‌وری برداریم.

وی با اشاره به دستاوردهای جدید این شرکت‌ها، اظهار کرد: تولید تجهیزات و ماشین‌آلات کشاورزی، کود، سم و دیگر فرآورده‌ها می‌تواند زمینه‌ساز تحولاتی بزرگ در تأمین امنیت غذایی و کاهش وابستگی به واردات باشد.

خیام‌نکویی همچنین به برنامه‌ریزی‌های دقیق برای کاهش وابستگی به واردات خوراک دام و طیور اشاره کرد و گفت: با استفاده از علوفه‌های کم‌آب می‌توانیم بخشی از وابستگی به واردات را کاهش دهیم.

وی بر عزم راسخ کشور برای تأمین امنیت غذایی و بهبود وضعیت کشاورزی تأکید و ابراز امیدواری کرد: با اجرای برنامه هفتم توسعه و استفاده از فناوری‌های نوین، تحولی بزرگ در این حوزه شاهد خواهیم بود.

رئیس سازمان تات با اشاره به اهمیت حوزه کشاورزی به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی کشور، تاکید کرد: این حوزه به‌طور مستقیم با امنیت غذایی و سلامت جامعه در ارتباط است و نقش بسزایی در توسعه و استقلال کشور دارد.

نظرات کاربران

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نرخ ارز

عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار خرید 24759 0 (0%)
یورو خرید 28235 0 (0%)
درهم خرید 6741 0 (0%)
دلار فروش 24984 0 (0%)
یورو فروش 28492 0 (0%)
درهم فروش 6803 0 (0%)
عنوان عنوان قیمت قیمت تغییر تغییر نمودار نمودار
دلار 285000 0.00 (0%)
یورو 300325 0.00 (0%)
درهم امارات 77604 0 (0%)
یوآن چین 41133 0 (0%)
لیر ترکیه 16977 0 (0%)
ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎ ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ اﻧﺠﺎم ﺷﺪ